Cei doi britanici aveau complet altă imagine decât cea de acum

Frații Tate se află încă în perioada arestului preventiv. Deși nu se cunosc prea multe detalii despre dosarul lor, în mediul online sunt create adevărate scenarii legat de parcursul celor doi milionari. Internauții „au scotocit” atât de bine în trecutul lor încât au scos la iveală o imagine extrem de valoroasă. Din aceasta reiese cum arătau Andrew și Tristan atunci când au ajuns în România.

Frații Tate, complet schimbați fizic

În lumea online-ului, frații Tate au creat o adevărată isterie. Impresionați de ceea ce dețin, dar și de convingerile lor despre bani, femei, putere, numeroși fani i-au idolatrizat. Până să ajungă să fie atât de cunoscuți însă, frații Tate au avut o viață destul de dificilă.

Andrew și Tristan s-au născut peste Ocean însă din cauza vieții dificile cei doi s-au mutat în Marea Britanie alături de mama și sora lor. Relația cu tatăl se pare că a fost una defectuoasă, iar acest lucru și-a pus amprenta definitoriu asupra lor.

Mutați în Marea Britanie, Luton, cei doi au avut de suferit din cauza bullying-ului. Colegii de școală britanici îi ironizau mereu pentru accentul lor.

O imagine din perioada în care cei doi au ajuns în România, circulă pe internet. Îmbrăcați modest, frații Tate erau tineri și departe de tot ceea ce aveau să construiască mai târziu. Un aspect nu s-a schimbat niciodată în ceea ce îi privește : au rămas împreună. Deși relația cu mama și sora lor este una defectuoasă de ani buni, legătura dintre cei doi frați a rezistat, dincolo de orice impas al vieții.

Cu determinare și ambiție, frații Tate au ajuns acolo unde și-au propus. Și-au depășit condiția și au creat un adevărat fenomen în mediul online. Frații Tate nu au făcut bani doar din videochat, ci și din postările lor de pe rețelele de socializare.

Aceștia sunt urmăriți și luați drept modele de reușită de milioane de tineri din țară, dar și din străinătate.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.