Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan înainte să apeleze la medicul estetician? Asta este una dintre întrebările care au fost mereu pe buzele fanilor. Nu încape îndoială că cele două clujence s-au schimbat destul de mult, iar asta cu ajutorul operațiilor estetice. Alina și Carmen din prezent nu au nicio legătură cu variantele lor din trecut, iar pozele vorbesc de la sine.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, înainte de operații

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan formează una dintre cele mai de succes echipe de influencere de la noi. S-a spus de foarte multe ori despre cele două că ar fi surori, iar asta datorită asemănării dintre ele. Cele două nu au arătat dintotdeauna așa, iar intervenția medicului estetician și-a spus cuvântul. Venite la Capitală, cele două clujence au început să câștige foarte bine, iar primii banii au decis să-i investească în aspectul fizic.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au apelat la cei mai buni esteticieni pentru ca rezultatele să fie unele pe măsură. Fetele nu au exagerat cu intervențiile, dar au optat pentru mici retușuri și îmbunătățire. În prezent, atât Alina, cât și Carmen au ajuns la cea mai bună versiune a lor.

”Mă preocupă mult felul în care arăt, e important acest lucru. Îngrijirea începe destul de prematur în ziua de azi, dar imaginea este foarte importantă. Dacă nu mă ocup eu de mine nu ştiu cine poate să o facă. Fiind în domeniu nici nu-mi permit să nu apelez la machiaj, dar acesta chiar ajuta. Trebuie să te machiezi în funcţie de ocazie.”, spunea cu ceva vreme în urmă Alina Ceușan.

Cele două influencere sunt prietene de aproape un deceniu

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt prietene de foarte mult timp. Pe cele două le-a unit la început pasiunea pentru fotografie și pentru blogging, iar acum sunt de nedespărțit. Cele două și-au testat relația și la Asia Express, acolo unde au format una dintre cele mai unite și puternice echipe. Acum, Alina și Carmen au zeci de proiecte împreună, iar imaginea lor vinde foarte bine. Carmen Grebenișan a ales-o pe Alina Ceușan să îi fie nașă, așa că relația lor se va consolida mai mult ca niciodată.

”Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singura prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeaze celeilalte orice, dacă cealaltă își dorește mult acel ceva”, a declarat Carmen Grebenișan.