Nici nu ai spune că artista a născut în urmă cu două săptămâni.

Vlăduță Lupău a devenit mamă în noaptea dintre 5 și 6 august, iar în prezent, se pregătește să își reia activitatea. Ceea ce au remarcat internauții este faptul că artista nu a rămas cu prea multe kilograme în urma sarcinii. 

Vlăduța Lupău, pregătiri pentru primul eveniment de după naștere

Artista este extrem de activă în mediul online și ține legătura constant cu fanii. De această dată, Vlăduță Lupău le-a mărturisit fanilor faptul că își dorește să revină în forță, iar săptămâna viitoare, artista și soțul ei vor boteza un copil.

Se pare că artistei nu i-a fost greu să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Fanii au observat că Vlăduța Lupău a revenit la silueta dinainte de naștere.

Cum arată Vlăduța Lupău, la 2 săptămâni de când a născut. Artista a scăpat rapid de kilograme! FOTO
Instagram

Cum artista a fost întrebată de mai multe ori cum a reușit să nu acumuleze multe kilograme, Vlăduța Lupău le-a povestit internauților cum au arătat pentru ea cele nouă luni de sarcină. Dacă alte graviduțe aleg să facă o pauză de la activitate, Vlăduța Lupău a fost extrem de activă. Până în luna a noua, artista a onorat mai multe evenimente.

Vedeta nu a făcut exces în perioada sarcinii și a mizat pe moderație. Artista le-a povestit internauților că a mâncat destul de puțin, cât să își potolească foamea.

„Am avut foarte multă activitate. Până în luna a noua am cântat de joi până duminică încontinuu. A fost destul de mult. Peste zi dacă nu cântam, încercam sa dorm, dacă nu, mă plimbam sau făceam alte lucruri.

De când nu mai cânt, am fost cu șantierul și zilnic am mers la casă, am făcut diverse chestii, făceam curat prin casă. Poate fi și genetic, nu știu. Poate fi și datorită faptului că nu am mâncat prea mult. Am mâncat, nu chiar pentru supraviețuire, dar nu a fost mult. Altceva nu am făcut”, a povestit Vlăduța Lupău, pe Instastory.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.