Vlăduța Lupău are doar 30 de ani, însă a reușit să cucerească pe toată lumea cu talentul său de a cânta. Artista se bucură de admirația multor fani și, pe lângă faptul că este extrem de talentată, publicul nu poate trece cu vederea că este și foarte frumoasă. Cu toții o știm pe cântăreață cum arată aranjată din cap până în picioare, însă puțini sunt cei care au avut ocazia să o vadă atunci când era doar o puștoaică de 18 ani.

Vlăduța Lupău este prezentă în fiecare zi pe rețelele de socializare. Nu-și neglijează fanii nicio clipă și împărtășește cu internauții tot ce face în plan profesional. De data aceasta, artista și-a bucurat fanii cu o imagine de acum aproximativ 12 ani în care se afla alături de Mihaela Rădulescu în cadrul unui concurs de miss, pe care chiar diva îl prezenta.

Vlăduța Lupău, imagine din adolescență alături de Mihaela Rădulescu

Prezentă la filmările pentru „Protevelion” alături de o mulțime de vedete de la noi din țară, Vlăduța Lupău și-a provocat fanii să-și aleagă o vedetă alături de care ea să posteze o fotografie. Unul dintre admiratori a menționat-o pe Mihaela Rădulescu, iar artista a publicat o imagine cu prezentatoarea TV de pe vremea când participa la concursuri de miss.

Cum arăta Vlăduța Lupău, în adolescență. A împărtășit cu fanii săi o fotografie alături de Mihaela Rădulescu. FOTO
Instagram

„Pe cine v-ar plăcea să vedeți în story-ul ăsta că pe oricine eu vă aduc în story. Ia ziceți niște nume: «Aș vrea să văd pe x, y».De-ndată mă duc pe ei”, a spus Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Vlădua Lupău a postat fotografia alături de mesajul „1900 pe când câștigam «Mi-ss mândră-n sat»”. Imaginea a stârnit un val de reacții în mediul online, iar fanii nu au putut să nu observe că artista a rămas la fel de frumoasă ca la 18 ani. La cererea internauților, cântăreața de muzică populară a postat fotografii și cu alte vedete, cum ar fi Mira, Theo Rose sau Lora.