Ionela Prodan a reprezentat una dintre vocile valoroase ale folclorului oltenesc, fiind parte a elitei artiștilor vremii alături de Ion Dolănescu, Maria Ciobanu, ș.a.Artista a colindat lumea și a urcat pe marile scene din țară, dar și din străinătate încântând românii iubitori ai cântecului popular.

Puțini își mai amintesc însă că Ionela Prodan a fost inclusiv realizator tv, regretata artistă prezentând emisiunea „Din bucata mea de pâine”, pentru o perioadă îndelungată.A iubit scena însă la un moment dat s-a retras din lumina reflectoarelor din cauza nemiloasei boli cu care s-a luptat ultimii ani de viață.

A investit în case

Ionela Prodan a adunat o avere impresionantă după o viață pe scenă, însă mereu a avut grijă să investească banii în imobiliare. Regretata artistă a avut mai multe proprietăți însă probabil cea mai aproape de sufletul ei a fost locuința din centrul Capitalei, acolo unde și fiica ei, Anamaria a crescut. Situată în proximitatea Bulevardului Dacia, somptuoasa clădire se ridică la aproape un milion de euro, majoritatea clădirilor din zonă fiind atât de generos evaluate.

În casa respectivă, Anamaria și Laurențiu Reghecampf au filmat oparte din reality show-ul care i-a consacrat în urmă cu câțiva ani. Impozanta clădire îi aparține acum Anamariei Prodan și copiilor ei.

A ridicat încă o vilă, tot în centrul Bucureștiului

Ionela Prodan și-a dorit să lase moștenire celor două fiice ale ei o avere semnificativă. Astfel, regretata artistă a ridicat o vilă tot în inima Capitalei, pe care a amenajat-o după bunul plac. Construcția se ridică la aproape 600.000 de euro.

 

Sora Anamariei Prodan locuiește de mai mulți ani în America și nu a fost interesată de averea mamei, astfel, bunurile și proprietățile din România, lăsate în urmă de marea artistă sunt acum în grija impresarei de fotbal.

Anamaria deține și o impresionantă proprietate la Snagov, acolo unde a locuit alături de Laurențiu Reghecampf și de copii.