Ultima perioadă a fost extrem de dificilă pentru Daniel Onoriu. După ce s-a operat, pilotul a trecut prin momente grele și a fost la un pas să își piardă viața. După ce a stat în comă 55 zile, acesta se declară alt om și este recunoscător divinității pentru că este în viață. 

Pilotul a trecut prin drama vieții sale

Pe 8 martie, Daniel Onoriu a fost externat. A fost o minune pentru familie în condițiile în care medicii nu îi mai dădeau șanse că își va reveni vreodată. Timp de 55 de zile, mai exact de la finalul lunii ianuarie, pilotul a fost în comă. Familia a fost disperată văzând starea gravă a acestuia.

Din dorința de a scăpa de kilogramele în plus, Daniel Onoriu a apelat la operația de micșorarea a stomacului într-o din Turcia. Ceea ce părea o intervenție simplă s-a transformat în drama vieții sale. Pilotul își amintește și acum momentele de coșmar prin care a trecut.

„Nu eram foarte gras, dar nu-mi plăcea de mine (…) Spitalul de top, calitate maximă, s-au purtat frumos cu noi. A fost totul minunat până la operație.

După ce m-a operat am stat 2-3 zile și am plecat la aeroport de la spital, cu taxiul. Nu mai țin minte decât drumul de la spital la aeroport”, a mărturisit Daniel Onoriu în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Cum arată viața lui Daniel Onoriu după ce a trecut printr-o dramă. Pilotul a trăit un coșmar după ce s-a operat la stomac
Social media

Daniel Onoriu: „De când m-a salvat Dumnezeu, m-am pocăit”

Pilotul a mărturisit că viața i s-a schimbat radical, iar după coșmarul prin care a trecut, a decis să devină penticostal. Credința a fost singurul sprijin pentru familia lui Daniel Onoriu, În prezent, pilotul nu și-a revenit complet, dar face progrese zilnic. Acesta le-a dat un sfat celor care apelează la astfel de intervenții pentru a slăbi: i-a îndemnat pe oameni să țină mai degrabă o dietă sau să facă sport decât să se opereze.

„În aceste 55 de zile de comă nu simțeam absolut nimic. Nu știu nimic. (…) De când m-a salvat Dumnezeu, m-am pocăit, m-am făcut penticostal. Eu cred în Dumnezeu, doar Dumnezeu mi-a dat viață”, a mai povestit pilotul.