„Cred că e important în viață să știi să te oprești și să mergi mai departe.”

Anul trecut, Cosmin Seleși a decis să renunțe la televiziune. Acesta a cedat rolul de prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva” și a pornit pe un alt drum. Chiar dacă a ieșit din lumina reflectoarelor, Cosmin Seleși nu stă pe tușă. Acesta are în derulare numeroase proiecte, de care este foarte mândru.

După ce a renunțat la televiziune, Cosmin Seleși și-a îndreptat atenția către alte domenii de activitate. Actorul s-a întors la teatru, a început să cânte alături de trupa sa, dar lucrează intens și pe parte de producție a unor filme. Are programul plin și nu regretă deloc decizia pe care a luat-o. Mai mult, acesta se bucură din plin de noile sale activități și este cât se poate de mândru de munca sa.

„Lucrurile merg înainte, dacă voiam să fac parte rămâneam acolo. Am vrut să plec să merg mai departe. Eu am luat hotărârea asta. Cred că e important în viață să știi să te oprești și să mergi mai departe. Să lași loc de alte lucruri. That`s it, adică nu am nici un regret.

Dimpotrivă sunt foarte fericit și văd că emisiunea merge mai departe. Ceea ce e foarte bine. Nimeni nu e de neînlocuit. Acum am teatrul meu, sunt cu al patrulea film în producție. Adică na, eu sunt actor, nu m-am născut în televiziune, asta o facem adiacent. Sunt ok, adică uite, fac filme.”, a declarat Cosmin Seleși, potrivit cancan.ro.

Cum arată viața lui Cosmin Seleși după ce a renunțat la televiziune! Actorul are programul plin. „Merg înainte...”
Social media

Cosmin Seleși s-a întors la prima pasiune

Deși are numeroase ocupații, iar munca la filme pe care le-a realizat l-a încântat, Cosmin Seleși recunoaște că teatrul este mare sa iubire. Acesta a declarat că nimic nu se poate compara cu sentimentul în care este pe scenă și are publicul în fața lui.

„Eee, păi e altceva. Acolo e adrenalina. La teatru când publicul e la 3 metri distanță de tine, s-a terminat. Simți energia și comunici cu el și îl simți acolo cu tine. Uite, s-a zbârlit părul pe mine. Păi acolo este magia ca să-i spun așa. Mamă, m-ai zăpăcit, mi-e dor de teatru. Noi suntem în pauză de stagiune.

Acolo e magia, acolo simți tot. Fiecare secundă, fiecare milisecundă, fiecare fir de păr tremură și e cu publicul împreună acolo. Mie îmi place și una și alta. Sunt actor și da, îmi place mai mult la teatru. Îmi place mult, am ajuns și la al patrulea film produs.Ceea ce mi se pare fantastic. Și îmi place, chiar îmi place să fac asta. It s just the beggining, cum s-ar zice.”, a mai spus Cosmin Seleși.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.