Stai să vezi cum arată Gina Pistol sau Adelina Pestrițu nemachiate! Ție care ți se pare mai frumoasă?

De obicei, vedetele au întotdeauna grijă să strălucească la fiecare ieșire în public. Cu toate acestea, însă, sunt și momente în care apar nemachiate în fața fanilor. În plus, unele dintre ele nu au nicio problemă să publice imagini pe conturile lor de socializare, complet naturale. Iată cine sunt și cum arată vedetele machiate vs nemachiate. 

Cum arată Andreea Bănică și Andreea Mantea machiate vs nemachiate

De exemplu, fanii o consideră o femeie extrem de frumoasă pe Andreea Bănică. Artista arată de senzație pentru vârsta ei, mai ales după ce a dat naștere a doi copii. Însă, dacă vom compara imagini cu cântăreața, atât machiată cât și nemachiată, vom vedea că diferențele sunt colosale deși nu putem spune că-i stă rău naturală.

Andreea Mantea se numără și ea printre preferatele oamenilor. În cele mai multe apariții ale sale, prezentatoarea arată spectaculos. Este mereu aranjată, dichisită, machiată și poartă vestimentații de-a dreptul fascinante. Cu toate acestea, bruneta nu se sfiiește să iasă în public chiar și atunci când este nemachiată sau nearanjată. Dacă vom compara imaginile, ne vom da seama că trăsăturile sale rămân la fel de frumoase, însă problemele sale cu tenul sunt extrem de vizibile.

 

@delia_blogger #turkishdrama #turkishseries #turkishdizi #turquia🇹🇷 #turkey #karasevda #burakozcivit #neslihanatagul #melisapamuk #fipシ ♬ Me Gusta – Inna

Cum arată Antonia și Loredana Groza naturale vs machiate

Ei bine, se pare că mai există și vedete care atunci când sunt nemachiate, arată la fel sau mai bine decât atunci când sunt machiate. Printre acestea se numără Antonia care de-a lungul timpului a fost considerată cea mai frumoasă femeie din România, la scară largă. Soția lui Alex Velea are extrem de multe fane invidioase pe frumusețea ei naturală și pe faptul că își poate permite să iasă în public nearanjată.

Dar ce spuneți despre Loredana Groza? Artista are vizibil semne de îmbătrânire atunci când este nemachiată, însă nu putem spune că arată rău. Probabil și intervențiile estetice au contribuit la aspectul ei, să spunem destul de natural și îngrijit.

Ei bine și lista nu se termină aici. Stai doar să le vezi pe Delia, Andra, Adelina Pestrițu sau Gina Pistol!

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.