Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu, se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din țara noastră. Cântăreața de 24 de ani a atras atenția publicului, datorită spectacolului pe care îl face pe scenă. Fanii o iubesc, datorită talentului și dedicării pentru muzică.

Cu ce apariție își surprinde Theo Rose fanii pe Instagram

Cântăreața Theo Rose se mândrește cu o sulietă perfectă pe care și-a afișat-o, fără să ezite, de curând, pe Instagram. Tânăra artistă are un corp de invidiat și prietenii virtuali au fost foarte încântați să o admire în toată naturalețea sa. Urmăritorii au complimentat-o, scriindu-i în comentarii că are un corp de zeiță. Costumul de baie ales de Theo Rose i-a evidențiat atât picioarele superbe, cât și abdomenul care este, pur și simplu, fără cusur.

Cum arată Theo Rose în costum de baie. Ce a declarat artista despre corpul său: „Era stânjenitor uneori...”
Instagram

Aflându-se pe plajă, Theo Rose a renunțat la inhibiții. Și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o ținută îndrăzneață care îi pune în evidență trupul impecabil. Iubita cântăreață este foarte activă pe rețelele de socializare și nu ezită să-și țină fanii la curent. Le arată acestora cum se aranjează și cum îi place să se îmbrace. Artista are un look fresh chiar și atunci când nu apelează la specialiști, deoarece acordă destul de mult timp rutinei de skincare.

Deși fanii îi adoră corpul, Theo Rose a declarat că nu se simte chiar în largul ei în costum de baie.

„Nu prea mă simțeam în largul meu la plajă. Să fiu în costum de baie printre oameni era stânjenitor uneori. N-am corp de model, nici un bust generos, nici picioare perfecte și sunt minion, dar am învățat de la cei mai buni că există niște reguli care țin de proporții pe care, dacă le respecți, reușești să te pui în valoare oricum ai arăta, alegând piesele potrivite”, a mărturisit Theo Rose la un post de televiziune.

Theo Rose a intrat la inima publicului, datorită sincerității și remarcabilului său talent muzical. Este considerată o artistă completă, pentru că nu s-a sfiit să abordeze orice gen muzical.