Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Prezent pe scenă, pe marile și micile ecrane, încă de când era copil! 

Fie că îl știm de la emisiunile de divertisment, fie că îl știm din spectacole sau din „Liceenii”, Ștefan Bănică Jr. este la fel de frumos precum era tatăl său. Și la fel de talentat!

Deși abia a împlinit vârsta de 54 de ani, Ștefan Bănică Jr. arată de parcă ar avea 30. Cum reușește? Ei bine și gena joacă un rol important în această ecuație, dar Ștefan Bănică are foarte multă grijă de el. Și a avut încă de când era tânăr, iar fetele îl strigau „Mihai” pe stradă.

Înalt, brunet, prezentabil și în haine mai sport, dar mai ales în cele elegante, Ștefan Bănică întorcea privirile tuturor domnișoarelor. Nu era de mirare faptul că toate erau îndrăgostite lulea de el! Unde mai punem la socoteală și faptul că artistul era și extrem de talentat…ce să mai, tacâmul complet!

Cum arăta Ștefan Bănică în tinerețe. Imagini rare din adolescența artistului. FOTO
Arhivă personală
Cum arăta Ștefan Bănică în tinerețe. Imagini rare din adolescența artistului. FOTO
Arhivă personală

Care este secretul tinereții?

Evident Ștefan Bănică Jr. a fost chiar și în tinerețe foarte chipeș. Dar se pare că, pe măsură ce înaintează în vârstă, devine un bărbat și mai frumos. Ștefan Bănică Jr. a declarat că se ocupă foarte serios de viața sa. Încearcă să mănânce cât mai sănătos cu putință și nu crede în diete. Poate tinerețea lui Ștefan Bănică Jr. se datorează și faptului că este mereu înconjurat de copiii lui.

Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt. Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți.

Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine, rămâi tânăr”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

Inclusiv Lavinia, soția acestuia, a declarat că la prima întâlnire a crezut că Ștefan Bănică Jr. era machiat. Cei doi trec prin cele mai fericite momente din viața lor, iar acest lucru ne bucură pe toți.