Ileana Sterp și Daniel Aloman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt părinții unei fetițe frumoase, Carla.

Ileana Sterp, sora artistului Culiță Sterp se poate considera o femeie fericită, având o relație frumoasă de dragoste cu Daniel Aloman. Cei doi au devenit și părinții unei fetițe frumoase pe nume Carla.

Ileana Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare, la fel ca fratele său. Aceasta este căsătorită, dar nu multă lume îl cunoaște pe soțul ei. Bărbatul apare des pe profilul de Instagram al partenerei sale având diverse activități împreună.

Daniel Aloman deține o vilă turistică situată în județul Sebeș în care el și soția sa au investit sume mari de bani, dar se bucură de rezultatul pe care l-au obținut. Pe lângă aceasta, bărbatul se ocupă și de o firmă de acoperișuri, care le aduc sume mari de bani în fiecare lună.

Sora lui Culiță Sterp a postat o fotografie alături de soțul său. Cei doi sunt îmbrăcați elegant și s-au asortat. Ileana  și-a accesorizat ținuta cu un lănțișor și o pereche de ochelari de soare. Descrierea imaginii a fost pusă cu umor pentru toată lumea care o întreabă despre Daniel.

„Uite-mi bărbatul.”, a scris sora lui Culiță Sterp în dreptul fotografiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ileana Aloman (@sterpileana)

Ileana Sterp și Daniel Aloman s-au mutat la casă nouă

Ileana Sterp și Daniel Aloman au reușit să se mute în propria lor casă împreună cu fiica lor, Carla, în urmă cu ceva timp. Aceștia au petrecut sărbătorile în noua locuință și s-au bucurat pe cinste de rezultatul lor. Sora artistului le-a arătat fanilor câteva imagini cu locul în care își vor petrece timpul de acum înainte.

„Aici avem o terasa mare și faina. Aici a făcut soțul un acoperiș. Era descoperita total. Într-adevăr, arata că o casa dar este un apartament cu doua nivele, are 240 de metri pătrați și o să vi-l arat integral când o să fie gata.”, a spus Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.