Despre Victor Pițurcă se pot spune multe, da puțini cunosc detalii legate de femeia cu care este căsătorit de peste 30 de ani. Maria Pițurcă este partenera care a trecut peste orice la brațul fostului antrenor al echipe naționale.

Cât de bine arată Maria Pițurcă la 62 de ani

Victor Pițurcă are 66 de ani și nu avut o viață tocmai liniștită din punct de vedere amoros. Timp de 16 ani, Vica Blochina a avut o relaţie ascunsă de ochii tuturor cu fostul antrenor al echipei naționale, deși acesta era deja căsătorit.

Sursa: Social Media

Așa că, în tot acest timp, Maria Pițurcă  a rămas în umbră, familia fostului selecționez fiind un subiect tabu în spațiul public.

Trecând peste toate infidelitățile soțului său , doamna Pițurcă a rămas ancorată în realitate și nu a lăsat pe nimeni și nimic să-i distrugă familia.  Victor și Maria Pițurcă au împreună doi copii: Claudia și Alexandru, fost fotbalist, cel care a dus-o în fața altarului pe frumoasa Cristina Ich.

Victor Pițurcă, relație ascunsă timp de 16 ani cu Vica Blochina

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, iar din iubirea pe care şi-au purtat-o cei doi s-a născut Edan, care în prezent are 15 ani. Deși spera să primească sprijinul celui pe care îl iubea, Vica a trecut prin momente grele, singură, fără sprijinul nimănui.

„Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor.

Sursa: Colaj Substantial

Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum”, a dezvăluit Vica Blochina, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro  TV.