Lavinia Pârva este acum mândră de imaginea la care a reușit să ajungă

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Artistul este etrem de rezervat când vine vorba de apariții în mediul online. Partenera lui de viață este însă mult mai generoasă din acest punct de vedere. Lavinia Pîrva  postează des imagini pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei. Recent, vedeta a publicat o fotografie care a atras atenția internauților.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată spectaculos după ce a slăbit un număr impresionant de kilograme

Social media
Social media

Lavinia Pîrva  și Ștefan Bănică Jr.au devenit părinți în 2019. Pe perioada sarcinii, artista a acumulat peste 30 de kilograme. Din acest motiv, în ultimele săptămâni de dinaintea nașterii, micile eforturi fizice erau dificile pentru ea. Cu multă ambiție și determinare, Lavinia a reușit să scape de greutatea în exces. Astfel, soția lui Ștefan Bănică Jr. a ajuns din nou la silueta de manechin.

Aflată în vacanță în Dubai, cântăreața s-a fotografiat în costum de baie. Mândră de fizicul ei, Lavinia a publicat fotografia în mediul online.  Fanii au rămas impresionați de felul în care aceasta arată deși corpul ei a trecut prin două transformări mari.

Artista nu are deloc vergeturi sau exces de piele în urma procesului de slăbire, ci arată de-a dreptul spectaculos.

Unde se află în vacanță

Partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr. se află în vacanță în Dubai. În imaginile postate pe rețelele de socializare, Lavinia apare doar alături de fiul ei. Cel mai probabil, soțul ei îi însoțește însă preferă discreția.

Pentru această vacanță, artista a optat pentru a se caza la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Dubai. Este vorba despre Palazzo Versace Dubai.

O noapte de cazare în cadrul acestuia pornește de la câteva sute de euro. Lavinia Pîrva nu s-a uitat se pare la bani atunci când a ales locația pentru această perioadă de relaxare.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.