Mircea Radu este cu siguranță una dintre cele mai îndrăgite prezențe masculine din lumea televiziunii. Chiar dacă a preferat să încheie acest capitol din viața lui, fostul prezentator este în continuare la fel de apreciat de telespectatori.

Puțini știu însă cum arată și cu ce se ocupă femeia alături de care a întemeiat o familie.

Raluca Olaru este medic oncolog, iar între cei doi parteneri există o diferență de vârstă de două decenii. Acesta nu a fost însă un impediment în a forma o familie împlinită. De altfel, de dragul partenerei lui de viață, Mircea Radu a lăsat în spate viața de Capitală și s-a mutat în provincie.

Fostul prezentator a decis chiar să  își unească destinul cu Raluca într-un cadru total neobișuit. Astfel, cununia civilă a acestuia a avut loc în casa părintească a soției lui din comuna Ștefănești, județul Botoșani.

Mircea Radu a dezvăluit în trecut ce l-a atras la soția lui. Acesta a avut doar cuvinte de laudă legate de femeia care i-a dăruit ulterior doi copii.

Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, dezvăluia fostul prezentator.

A trăit toată viața cu o durere apăsătoare

Viața lui Mircea Radu nu a fost mereu presărată cu fericire. A gustat din plin celebritatea, dar de fapt, acesta ascundea o durere profundă. Mai exact, fostul prezentator a avut o copilărie și o adolescență grea încercată. Totul după ce și-a pierdut mama atunci când avea doar 10 ani.