Marcel Pavel și soția lui, pe nume Violeta, au o relație care durează de peste 30 de ani. Cei doi sunt la fel de apropiați ca la început și se bazează unul pe celălalt de fiecare dată, indiferent ce probleme le-ar rezerva viața.

Celebrul artist Marcel Pavel și soția lui, Violeta au trei copii și poveste de dragoste mai frumoasă decât cele din filme. Fostă balerină, femeia nu este o persoană care să iubească lumina reflectoarelor.

Cum arată soția lui Marcel Pavel. Este fostă balerină

În luna iunie, Violeta Șmîșleaeva, soția lui Marcel Pavel, va împlini 51 de ani. A fost balerină, iar acest lucru se vede și acum. Este suplă, elegantă și nu își arată deloc vârsta.

Soția lui Marcel Pavel, fostă balerină la Teatrul Bolșoi din Moscova. În toți acești ani ea nu și-a făcut niciun fel de operație estetică. Singurul lucru pe care l-a schimbat este culoarea părului care din blond a devenit roșcat.

Cum arată soția lui Marcel Pavel. Are 50 de ani și a fost balerină
Instagram

Secretul mariaj de succes de peste trei decenii

Marcel Pavel și soția lui vor împlini anul acesta 30 de ani de mariaj. Chiar dacă nu s-au căsătorie religios, nu îi deranjează acest lucru deloc. Întrebat cum a reușit să mențină vie relația atât de mulți ani.

„Nu ştiu dacă este neapărat un secret, însă este vorba în primul rând despre respect reciproc şi despre încredere reciprocă, pentru că, dacă ele dispar, mi-e suficient de clar că nu va mai rezista acea căsnicie. Atunci când sunt divergențe, este important ca unul dintre ei să mai cedeze, iar în cazul nostru, cum soția mea e mai înțeleaptă (zâmbește), în general cedează ea”, a spus Marcel Pavel pentru VIVA!

Marcel Pavel s-a născut pe 4 decembrie 1959, în satul Independența, județul Galați, dar a crescut și copilărit la Câmpulung Muscel, unde familia lui s-a mutat pe când avea doar 3 ani. Artistul face parte dintr-o familie de muzicieni, tatăl fiind violonist – o parte din educația muzicală primind-o de la el.