„Chefi la cuțite” este prezentă de atâta timp pe micile ecrane, încât a stârnit imaginația fanilor.

De mai bine de două luni, chef Sorin Bontea și colegii lui au intrat „la cuțite”. Emisiunea a revenit pe Antena 1 și a dat startul rețetelor inedite. Cei trei bucătari nu duc deloc lipsă de admiratori și sunt mereu copleșiti cu laude. De data asta, unul dintre fanii lor a dus totul la un alt nivel.

CITEȘTE ȘI Asta-i pentru nostalgici! Cum arăta Sorin Bontea în urmă cu 10 ani când a debutat în televiziune

De 10 sezoane, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt pe micile ecrane la „Chefi la cuțite”. Cei trei i-au cucerit imediat pe cei de acasă, atât prin rețetele prezentate cât și cu felul lor de a fi. În fiecare sezon, aceștia au venit cu ceva nou și i-au surprins pe fani. De data asta, roata s-a întors și a venit timpul ca ei să fie cei surprinși.

Tocmai când credeau că au văzut de toate la audiții, cei treu chefi au fost dați pe spate de talentul unui fan. Nu neapărat de cel culinar, ci, mai degrabă, de cel artistic. Mădălin Truică este cel care și-a pus imaginația la treabă, iar rezultatul a întrecut orice așteptare.

Cum arată Sorin Bontea și colegii lui în varianta animată. Un tiktoker a dus imaginația la un alt nivel
Social Media

Sorin Bontea și colegii lui, pe placul celor mici

Mădălin este primul care s-a gândit să-i ducă pe Sorin Bontea și pe colegii lui în lumea animată. Mai exact, acesta și-a imaginat cum ar arăta cei trei chefi dacă ar fi personaje animate. Deși procesul de creație nu a fost deloc unul ușor, rezultatul a fost pe măsură. Lucrarea lui Mădălin s-a viralizat imediat, iar urmăritorii l-au felicitat pentru inițiativă.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși de câtă imaginație a avut fanul lor. Este pentru prima dată când cineva îi surprinde în acest fel. De obicei, chefii sunt obișnuiți ca fanii sau concurenții să facă artă în farfurie, nu artă digitală.

Cât despre preparatele de la „Chefi la cuțite”, mai sunt câteva audiții până când cei trei chefi vor intra la battle-uri.

@madalin.truica Ne vedem in seara asta la @Chefi la cuțite Official @A1.ro @AntenaPLAY.ro #animation #caricature #caricatura #animatie #chefilacutite ♬ AIN’T GONNA STOP – Carol Kay

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.