Vlad Gherman a sărbătorit-o ieri pe sora lui, Alexandra. Actorul a postat și o fotografie cu toată familia și i-a prezentat pe toți fanilor din mediul online. 

Vlad Gherman și sora lui, Alexandra au o relație foarte specială. Toată familia a sărbătorit-o pe aceasta și i-au fost alături pentru o zi de naștere perfectă.

Actorul a postat o fotografie în mediul online alături de toată familia sa. Sora și părinții s-au adunat pentru a obține un instantaneu reușit cu toții. Vlad Gherman i-a făcut și o urare specială în dreptul imaginii.

Alexandra Gherman a purtat o rochiță de culoare gri împreună cu colați de piele. Pe cap a purtat un voal negru la care era atașată și o cordeluță. Cei doi se aseamănă și se vede că aceasta e sora mai mare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???? ??????? (@vladgherman_oficial)

„La mulți ani, surioara mea draga! ? Portret de familie.”, a scris Vlad Gherman pe contul său de Instagram.

Alexandra Gherman își crește fetița singură

Alexandra Gherman a divorțat de fostul ei soț în urmă cu trei ani. Cei doi aveau o relație de 11 ani și un mariaj de cinci ani.  Deși aveau o fetiță de cinci ani, decizia a fost luată deoarece nu se mai înțelegeau. Astfel că aceasta o  crește singură pe micuța Sofia.

Ea lucrează în televiziune, având proiecte importante și deține un cont de Youtube. Aici vorbește despre provocările sale pe care le are în rolul de mamă. Fiecare etapă prin care a trecut și-a lăsat amprenta într-un mod frumos, învățând tot mai multe lucruri.

„Sunt o mamă singură. Nu e cel mai ușor lucru din lume, dar nici cel mai greu și mereu spun că dacă eu pot, oricine poate. Am divorțat când aveam 28 de ani. Singurul meu regret legat de divorț este că nu s-a întâmplat mai repede.”, a spus Alexandra Gherman în trecut.