Theo Rose se emoționează de fiecare dată când vorbește despre sora ei. Deși este o diferență de 11 ani între ele, cele două se înțeleg de minune. De multe ori, Raluca a jucat rolul de mamă pentru sora ei mai mică, iar asta a întărit și mai mult conexiunea dintre ele. Acum, Theo Rose este pe culmile succesului, dar a realizat că nu era aici dacă nu exista sora ei.

Theo Rose are o soră la fel de talentată ca și ea. Deși cântă genuri muzicale diferite, Raluca și-a pus amprenta asupra surorii sale mai mici. Theo a povestit de fiecare dată când a avut ocazia cât de norocoasă este cu o asemenea soră. Raluca a fost prima care a insista ca sora ei mai mică să urmeze o carieră în domeniul muzicii.

Sora lui Theo Rose are propria școală de canto

Theo Rose poate spune că a învățat muzica acasă. Sora ei mai mare a fost cea care i-a descoperit talentul, dar și pasiunea. Având în vedere performanțele pe care le bifează Theo, este mai mult decât evident că Raluca a făcut o treabă bună.

Raluca este interpretă de muzică populară și, după ce a învățat-o pe Theo Rose tainele muzicii, a descoperit că îi place să transmită informația mai departe. Sora mai mare a lui Theo îmbină utilul cu plăcutul și crede în puterea exemplului. Atunci când nu se află pe scenă sau la emisiuni, aceasta se ocupă de copii care sunt înscriși la școala ei de canto.

Sentimentele mele erau mai de grabă materne decât de soră. Cred că mi-am asumat rolul acesta. Cred că încă de la început a stârnit în mine o chestie care mi-a făcut să-mi placă.Când se uita la mine cu ochii mari și verzi era irezistibilă.

E greu să vorbim de relația noastră, se lasă cu multe emoții. Cred că fiecare dintre noi este pe locul ei, dar în aceeași măsură are o mare importanță că e sora mea.A venit o perioadă când ea a devenit model pentru mine.”, a declarat Raluca în emisiunea „De-a viața ascunselea”.