Culiță Sterp se poate lăuda cu soacra sa tânără și frumoasă.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. În urmă cu un an au devenit și părinții unui băiețel frumos, iar bunicile sunt foarte încântate. Ieri a fost ziua soacrei sale, iar artistul i-a făcut o urare specială. 

Culiță Sterp este în relații bune cu soacra sa. El este un soț și tată dedicat și astfel, a intrat în grațiile sale. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daniela Iliescu, iar rodul iubirii lor este micuțul Milan. În ciuda programului său aglomerat, unde are piese de înregistrat sau numeroase evenimente la care participă, familia este pe primul loc. La cât de atent este, se văd motivele pentru care soacra îl iubește.

Artistul o consideră pe Cristina Iliescu a doua sa mamă și o iubește nespus de mult. Fiica sa, Daniela, îi seamănă perfect. Ea este blondă, îngrijită și cu un zâmbet mare pe chip, mai ales că îl ținea în brațe pe Milan. De ziua ei i-a transmis un mesaj emoționant și le urează tuturor să aibă o soacră la fel ca ea. Culiță Sterp i-a transmis să se bucure de cât mai mulți nepoți. Oare este un semn că artistul își mai dorește încă un moștenitor?

Social media

„La mulți ani la a doua mea mamă. Mi-aș dori să aveți toți soacre cu așa suflet ca al ei. Să fii sănătoasă și să te bucuri de câți mai mulți nepoți. Te iubesc!”, a fost mesajul lui Culiță Sterp pentru soacra sa.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au fost colegi de liceu

Daniela Iliescu și Culiță Sterp se cunosc de 13 ani și chiar au fost colegi de liceu. Artistul a mărturisit că el a fost îndrăgostit o perioadă de ea, dar nu i-a spus niciodată. În 2020 s-au întâlnit într-o vacanță la munte, iar de atunci dragostea lor a înflorit. În prezent formează o familie unită și sunt dedicați creșterii fiului lor, Milan.

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător. Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săptămână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri.”, a spus  Daniela în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.