Adriana Petrescu, soția lui Dan Petrescu, arată de milioane! Ea formează un cuplu cu antrenorul de la CFR Cluj, de mai bine de 20 ani. Cei doi au împreună o fiică, Jennifer. În vreme ce partenerul ei este mai mult în centrul atenției, Adriana Petrescu preferă să stea în umbră și să se ocupe de propriul business în industria wellness.

Soția lui Dan Petrescu arată formidabil la 46 de ani

Dan Petrescu s-a căsătorit în 2007 pentru a doua oară, cu Adriana Stan,  fostă sportivă, cu care a făcut al treilea copil, Jennifer. Înainte de a o cunoaște pe aceasta, antrenorul de fotbal a mai fost însurat cu Dana, iar din urma căsătoriei au rezultat două fete, Rebecca și Chelsea.

Al doilea mariaj al lui Dan Petrescu merge ca pe roate. Antrenorul este susținut în tot ceea ce face de partenera lui, Adriana. Aceasta are 46 de ani și un trup de milioane. Femeia mărturisea că a reuşit să-şi menţină fizicul frumos datorită sportului. Pe rețelele de socializare, ea postează destul de des filmulețele cu antrenamentele de la sală. Mai mult de atât, Adriana Petrescu are și o afacere în domeniu.

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu”, spunea Adriana Petrescu.

foto: instagram

Antrenorul a divorțat cu scandal de prima nevastă

Dan Petrescu a divorțat de prima soție după 11 ani de mariaj. În 2005, cei doi au divorțat cu scandal, după ce antrenorul a descoperit că Dana l-a înșelat timp de trei ani cu un fost coleg, fotbalistul Radu Niculescu. În plus, femeia l-a dat în judecată pe motiv că plătește pensie alimentară prea mică pentru cele două fiice ale lor.

„Dana tot este nemultumita de banii pe care ii primeste de la antrenor. Ar vrea si mai mult si sustine ca da foarte mult pe studiile fetelor, pe meditatii, pe cazarea acestora in Anglia si pe intretinerea lor. Dan insa nu concepe inca o marire, mai ales ca acum nu mai are echipa si nu mai incaseaza nimic. De unde sa scoata la nesfarsit atatia bani?”, declarau apropiații fostului internațional, pentru Cancan.ro.