Anna Lesko și sora ei sunt ca două picături de apă.

Anna Lesko nu mai are nevoie de nicio introducere. Vedeta este prezenta de ani de zile în lumina reflectoarelor și are o imagine extrem de puternică. În timp ce ea este cunoscută de mii de fani, nu același lucru se poate spune și despre sora ei.

Anna Lesko este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Artista le face concurență tinerelor și are un corp de invidiat. De-a lungul timpului, vedeta focoasă s-a jucat de multe ori cu imaginația bărbaților, dar se pare că niciunul nu a fost potrivit pentru ea. Acum, deși este singură, are un mare sprijin în sora ei.

Nu multă lume știe că Anna Lesko nu este singura femeie frumoasă din familia sa. Artista mai are două surori, însă, Svetlana este copia ei fidelă. Svetlana Lesko este sora cea mică a artistei și locuiește, în continuare, în Chișinău. Nu a vrut să se rupă de familie, în special, de mama ei.

Anna Lesko are o legătură puternică cu familia ei

Spre deosebire de Anna Lesko căreia îi place să atragă toate privirile, Svetlana este opusul ei. Aceasta este o prezență discretă și niciodată nu se laudă cu faptul că este sora Annei. Probabil, așa cum era de așteptat, aceasta nu activează în lumea mondenă. Tocmai de aceea, fanii Annei nu știu prea multe despre ea.

Cum arată și cu ce se ocupă sora Annei Lesko. Artista are toate motivele să fie mândră
Click

Cele două sunt extrem de apropiate, iar această legătură specială s-a format încă din copilărie. Pe vremea aceea, Anna și Svetlana erau de nedespărțit. Cele două mergeau peste tot, inclusiv la concertele pe care le susținea Anna.

„Am fost ţinuţi din scurt, fiind trei fete la părinţi, nu puteam să îi spunem mamei să mergem la o petrecere. Şi mama a fost foarte din scurt ţinută, ea provine dintr-o familie de 12 copii, majoritatea fete, probabil de-aia s-a comportat aşa cu noi, dar a fost bine”, spunea artista, în urmă cu ceva timp.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.