Cornel Păsat a dispărut de ceva vreme din peisajul monden.

Oana Roman și Cornel Păsat au format unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă, în urmă cu mult timp. Din păcate, lucrurile dintre ei nu au mai funcționat la fel de bine, așa că despărțirea a fost inevitabilă.

Cornel Păsat făcea ravagii în rândul doamnelor și domnișoarelor. Au trecut mai bine de 16 ani de la despărțirea de Oana Roman și în tot acest timp fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu el. Ei bine, se pare că dansul a rămas principala lui pasiune și încă are mișcările la el, chiar și după atâta timp. În continuare, acesta face parte din trupa Flamingo Boys, iar în luna martie a avut programul mai încărcat ca niciodată.

Cornel și trupa lui de băieți au fost chemați la evenimentele dedicate doamnelor și domnișoarelor în luna femeii. Flamingo Boys le-a răsfățat cu cele mai frumoase dansuri și cu cele mai lascive mișcări. Cei care lă-au văzut pe Cornel Păsat au rămas surprinși de faptul că acesta pare că refuză să îmbătrânească. Dansatorul arată la fel de bine ca acum aproape 20 de ani.

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman
Social Media

Cornel Păsat și Oana au fost împreună șapte ani

Între timp, Cornel Păsat s-a concentrat foarte mult și pe plan familial. S-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Bianca și au împreună un băiețel. Cel mic este cel mai important pentru Cornel și face în așa fel să-l susțină în tot. Deși are abia 4 anișori, micuțul este implicat în fel de fel de activități, menite să-i stimuleze pasiunile și talentul.

Cornel și Bianca se cunosc de mai bine de 10 ani și tot de atâta timp și-au oficializat și relația. Când vine vorba de cea care i-a devenit soție și i-a dăruit un copil, acesta își alege cu grijă cuvinte. Cornel Păsat are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale, mai ales că ea a fost cea care i-a oferit echilibrul de care avea atâta nevoie.

„Am un băiețel, Dryas, în mitologia greacă înseamnă stejar și e și numele unei plante din Apuseni. Noi am așteptat mult acest copil. Face gimnastică la clubul Steaua, karate, engleză, la patru ani și jumătate. Seamănă cu maică-sa, și ea a făcut gimnastică de performanță.

Ne mai dorim copii, tot băieți dacă s-ar putea. Eu unul, dacă ar fi după mine, aș vrea să-mi fac o trupă cu băieții mei! În momentul de față suntem doar doi stripperi în trupă care avem copii”, a declarat Cornel pentru Click!

@cornel_pasat♬ sunet original – Cornel Pasat

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.