La începutul anilor 2000, pe vremea când Cristina Pucean și alte dansatoare erau mult prea mici pentru a intra în acest domeniu, Cornelia făcea furori.

Bruneta era în toate videoclipurile maneliștilor de succes și fura privirile tuturor cu mișcările ei. În prezent, aceasta s-a retras din activitate, iar fanii abia dacă mai știu ceva de ea. 

Aproape că nu este videoclip de manele din anii 2000 în care Cornelia să nu danseze. Era una dintre cele mai populare dansatoare de la acea vreme, iar fanii au fost cuceriți instant de ea. Cu mișcări spectaculoase și cu un look cum nu prea se obișnuia atunci, Cornelia nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a deveni faimoasă.

Însă, acele vremuri sunt istorie, atât pentru fani, cât și pentru ea. În ultima vreme, Cornelia a fost din ce în ce mai discretă, semn că nu mai dorește să fie în lumina reflectoarelor. Viața sa privată nu a mai fost în atenția publicului și așa se face că aproape nimeni nu a mai știut nimic de ea.

Cornelia arată mai bine ca niciodată

Cornelia pare că a dat dansul pe online, căci aici continuă să fie destul de activă. Urmăritorii ei se pot delecta, în continuare, cu imagini cu frumoasa dansatoare, doar că nu așa cum erau obișnuiți să o vadă.

Cornelia nu mai dansează atât de des ca înainte și pare că marea ei pasiune este călătoritul. Însă, în paralel, bruneta prezintă o emisiune la Taraf TV, „Chef de chef cu lăutari”, iar atunci când are timp, mai merge și face atmosferă la câteva nunți.

Vedeta se plimbă peste tot alături de partenerul ei de viață și, ori de câte ori are ocazia, le arată și fanilor cum se distrează. Nostalgicii sunt primii care o copleșesc cu aprecieri, de dragul vremurilor bune.

Cei care o urmăresc în online, sigur au observat că stilul vestimentar al acesteia s-a schimbat complet. De la haine îndrăznețe și colorate, vedete a trecut la haine monocrome și mult mai sobre. Însă, un singur lucru a rămas neschimbat. Și anume, la cei 53 de ani, Cornelia arată la fel de bine ca acum 10-15 ani.