Înainte să formeze unul dintre cele mai solide cupluri cu Olivia Steer, Andi Moisescu a fost împreună cu Mirela Bucovicean. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 5 ani. La acel moment, s-a speculat că Andi Moisescu și iubita sa și-ar fi dorit să facă marele pas, dar s-au despărțit. 

Mirela Bucovicean este o femeie de afaceri

În anul 2003, Andi Moisescu și Mirela Bucovicean ajungeau în pragul despărțirii. La acel moment, cei doi nu au dorit să ofere mai multe detalii cu privire la motivele care au determinat separarea. Andi Moisescu avea numai cuvinte de laudă pentru cea alături de care se vedea toată viața.

„Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există.

A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, a declarat într-un interviu mai vechi Andi Moisescu.

Cum arată și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Andi Moisescu, Mirela Bucovicean. Cei doi au fost împreună 5 ani
Facebook

De atunci, Mirela Bucovicean s-a concentrat pe carieră, iar astăzi este mândră de imperiul pe care l-a creat. Mai exact, la 38 de ani, cât are acum, aceasta este o femeie de succes și se ocupă de afacerea din mediul online. Mirela Bucovicean a fost pasionată de modă încă din copilărie, iar la maturitate, și-a dezvoltat un magazin online de haine, care promovează brandurile românești.

Pentru câțiva ani, fosta iubită a lui Andi Moisescu a dat România pe traiul la New York. După ceva timp, a decis să revină în țară, unde a avut ocazia să lucreze cu designeri renumiți de la noi. Nu de puține ori, numele Mirelei Bucovicean s-a regăsit în topul femeilor de succes, care activează în afaceri. De peste 22 de ani, este prezentă în acest domeniu și se dedică brandului său, Molecule F.