Fără doar și poate, Nicu Paleru este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere.

Artistul se mândrește cu reușitele sale de pe plan profesional, dar nici pe plan personal nu stă rău. Nicu Paleru este căsătorit cu Cristina, cea care i-a dăruit o fetiță de care artistul este tare mândru.

Dar până să ajungă o familie unită, cei doi au trecut peste multe încercări. Prima soție a artistului i-a cam pus bețe în roate acestuia. Ba mai mult, la acel moment, s-a zvonit că femeia ar fi intervenit între cei doi. Chiar și așa, Cristina și Nicu Paleru au depășit obstacolele, iar azi se bucură de o familie fericită.

Cum a cunoscut-o Nicu Paleru pe cea care avea să îi devină soție

În timp ce Nicu Paleru adoră să fie în lumina reflectoarelor, Cristina preferă discreția. Partenera de viață a artistului nu a avut legătură cu muzica. Acest lucru s-a schimbat după ce a început relația cu artistul. În prezent, Cristina este impresara lui Nicu Paleru, iar treptat a învățat secretele acestui job.

Chiar Nicu Paleru mărturisea mai demult că nici măcar nu se gândea să își refacă viața atunci când a cunoscut-o pe Cristina, într-un turneu din America, mai ales că situația cu Gabriela, femeia de care a divorțat era complicată. Nu numai că partenera de viață i-a fost alături de 11 ani, ci ea a fost și cea care l-a ajutat să renunțe la un viciu: consumul de alcool.

„Cristina nu avea nicio tangenţă cu muzica populară de petrecere, a venit forţată cu un prieten de-al meu. Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc. Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram.

Noi dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo 9 luni de zile şi ne-am căsătorit. În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată”, preciza în urmă cu ceva timp Nicu Paleru în cadrul emisiunii „Acces Direct”.