Cum arăta Selly în copilărie nu mai este un secret pentru nimeni. Artistul a postat recent o imagine pe Instagram, în care avea doar câțiva anișori. Imaginea a venit la pachet și cu o decriere care i-a amuzat maxim pe fanii lui din mediul online. Se pare că statul în casă l-a determinat pe îndrăgitul vlogger să facă publică imaginea respectivă, de care toți s-au bucurat.

Deci…cum arăta Selly când era doar un copil?

Pe Selly îl știe o țară întreagă, mai ales că are peste 2 milioane de subsriberi pe YouTube; dar nu multă lume știe cum arăta el când nu era faimos. Artistul a făcut publică zilele acestea o fotografie de acum foarte mulți ani, iar fanii au înroșit butonul de like. Selly este extrem de sincer cu fanii lui, de altfel așa i-a și cucerit. Le-a vorbit într-unul dinte vlogurile sale despre starea de sănătate.

 „Ați înnebunit toți de la pandemia asta, să înnebunesc,” , a scris Selly în descrierea imaginii respective.

Care este starea de sănătate a vloggerului?

Mai mult de atât, Selly are probleme grave de sănătate pe care, din păcate, le-a depistat-o abia în urmă cu 10 zile. Aceastea îi provoacă dureri mari care îl chinuie de la o vreme în fiecare zi. Vloggerul a mers la medic în prima zi de relaxare. Atunci  a și aflat că problema este mai gravă decât pare și că are nevoie de tratament și recuperare, pentru ca lucrurile să revină la normal.

„Era vineri, 15 mai, fix în ziua ”marii relaxări”. Ce m-am mai relaxat în ziua aia, forță ziua aia. Și eu am un prieten foarte bun, Claudiu, alături de care plănuisem să mergem cu barca pe Snagov ca să sărbătorim această relaxare a măsurilor. Stăteam eu așa cu fundul pe barcă, stăteam și mâncam, când deodată m-a trosnit ceva la spate, în zona asta lombară. O durere incredibilă, adică nu pot să vă descriu cât de nasoală era durerea aia. Și am realizat că nu puteam să mă mișc. Nu puteam să fac nimic și m-am speriat în momentul ăla. Credeam că o să rămân acolo țeapăn pe barcă.

Nu am să las această hernie să îmi afecteze treaba. Dar o să-i ascult pe medici. O să facem împreună un program de recuperare cum trebuie. Înțeleg că e nevoie de kinetoterapie, de exerciții care să reușească cumva să facă ele la coloană ceva”, a spus Selly.