Radu Vâlcan a terminat de câteva luni bune aventura „Insula Iubirii”. Emisiunea i-a dat oportunitatea să vadă diverse tipologii de cupluri și să vadă cum funcționează fiecare dintre ele. Tocmai de aceea, fanii i-au adresat de multe ori întrebări legate de relația perfectă, așa că a venit timpul să răspundă la asta. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu au una dintre cele mai longevive relații din showbiz. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și, de atunci, au devenit de nedespărțit. Adela și Radu au avut momente bune și momente mai puțin bune, dar împreună au reușit să le depășească.

Cei doi au demonstrat că pot îmbina utilul cu plăcutul și că, în ciuda programului încărcat, pot avea o familia superbă. Adela a fost implicată, până de curând, în emisiunea „Vorbește lumea” de la care a luat o pauză, imediat după întoarcerea din jungla dominicană.

Cum arată relația perfectă pentru Radu Vâlcan. „Pentru mine e ușor” social media

Radu Vâlcan, fericit alături de Adela

Radu, la rândul lui, este la cârma emisiunii „Insula iubirii”, un proiect destul de ambițios care se filmează la mii de kilometri distanță de România. Deși au stat mult timp separați, Adela și Radu nu au simțit deloc această ruptură, iar asta pentru că au reușit să își construiască relația perfectă pentru ei.

Radu Vâlcan a recunoscut că nu deține rețeta unei relații perfecte care să fie general valabilă, dar în cazul lui, o are deja. Tocmai de aceea nu dă sfaturi niciunui cuplu, ci crede că fiecare știe mult mai bine ce i se potrivește.

„Nu e foarte greu de răspuns, pentru că relația perfectă nu există. Nu există o rețetă pentru așa ceva. Poate pentru unele cupluri, relația perfectă este aia când se ceartă des, se împacă, simt această atracție în urma unor certuri.

Pentru alții, fiecare e liber să facă ce vrea, se duc în vacanță separat, dar seara se întâlnesc acasă, în funcție de nevoile fiecăruia. Fiecare știe pentru el ce înseamnă relația perfectă. Pentru mine e ușor, dar nu găsesc un răspuns care să mulțumească pe toată lumea.”