Ramona Gabor trăiește de mai bine de 8 ani în afara graniței, însă nu a renunțat definitiv la celebritate. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare acolo unde ține legătura inclusiv cu fanii ei din România. Dacă multe dintre persoanele publice de la noi nu au curajul să își arate adevărata imagine pe internet, dincolo de machiaj și filtre, Ramona nu pare să aibă deloc vreo reținere în acest sens. Sora Monicăi Gabor a publicat pe contul ei de socializare o fotografie prin intermediul căreia a reușit să atragă numeroase aprecieri din partea fanilor.

Câte operații estetice are

Ramona Gabor are 32 de ani și este mai mică doar cu un an decât sora ei, Monica. Cele două au devenit celebre odată cu mariajul pe care aceasta din urmă l-a avut cu renumitul om de afaceri, Irinel Columbeanu. Ramona a îmbrățișat aceeași meserie precum sora ei, modellingul, ambele având calitățile fizice necesare pentru a face carieră în domeniu.

Deși a renunțat la podiumul de prezentare a modei și a devenit femeie de afaceri, Ramona și-a păstrat o imagine impecabilă. Sora Monicăi Gabor a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare complet nemachiată.

Poza a fost surprinsă chiar în sala de sport după ce aceasta și-a încheiat antrenamentul. Ramona are un ten perfect de care are multă grijă. Vedeta nu a dezvăluit ce operații estetice are însă urmărind evoluția ei de la debutul în showbiz și până în prezent aceasta a trecut de câteva ori pe la estetician. Fostul manechin are o corecție la nivelul nasului precum și buzele augmentate cu acid hialuronic.Ramona nu mai are alte proiecte de când se ocupă personal de afacerea ei. Vedeta a lansat pe piața din Dubai un brand de parfumuri care au ajuns în prezent să fie comercializate la nivel internațional.