După ce a devenit mamă de două ori, Raluca Pastramă arată impecabil. Totuși, bruneta a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și menține tinerețea, dar și pentru a-și îmbunătăți imaginea. Publicul a criticat-o de-a lungul timpului pentru modificările pe care și le-a făcut, spunând că începe să semene chiar cu prima soție a lui Pepe.

Deși era o puștoaică frumoasă, iar mama natură a fost de partea ei, Raluca a simțit nevoia de a mai face mici ajustări. Bruneta a ajuns de câteva ori pe mâna medicilor pentru diverse intervenții. Există diferențe vizibile datorită schimbărilor prin care a trecut în toți acești ani, iar fosta soție a artistului nu se ascunde de acest lucru.

Ce intervenții are fosta lui Pepe?

După intervențiile la sâni, Raluca Pastramă a ales să își modifice nasul, sprâncenele și buzele. Ba mai mult, sora acesteia a dezvăluit că bruneta a decurs și la o modificare a feselor, ea fiind nemulțumită de partea inferioară a corpului său.

Cum arăta Raluca Pastramă în adolescență, fără intervenții estetice / FOTO

De-a lungul timpului, vedeta a trecut prin mai multe transformări și schimbări de look. De la culoarea părului, la tipul de machiaj pe care îl aborda, Raluca Pastramă a experimentat mai multe stiluri și l-a ales pe cel care consideră că i se potrivește cel mai bine.

Cum arăta Raluca Pastramă în adolescență, fără intervenții estetice / FOTO