Cristina Pucean a înnebunit o țară întreagă cu mișcările ei de dans.

Iubita lui Bogdan de la Ploiești este una dintre cele mai faimoase dansatoare și aproape că nu există eveniment la care să meargă și să nu fure toate privirile. De data asta, sexy dansatoarea s-a lăsat filmată așa cum fanii nu au ocazia să o vadă prea des și nu mică a fost mirarea multora când au văzut cum arată fără extensii.

Cristina Pucean este una dintre dansatoarele cu cea mai mare experiență în domeniu. Aceasta dansează de ani de zile și, de-a lungul timpului nu a făcut decât să devină din ce în ce mai bună în ceea ce face. Cristina a evoluat foarte mult și nu este de mirare că, în prezent, se poate bucura de faimă, succes și evenimente pe cont propriu.

Fiind persoană publică, iubita lui Bogdan de la Ploiești a înțeles că imaginea sa este foarte importantă. Așa se face că de fiecare dată unde își face apariția, toată lumea întoarce capul după ea.

Cristina Pucean apelează la cei mai buni din domeniu

Dansatoarea are mereu grijă să arate ca scoasă din cutie și petrece foarte mult timp în saloanele de înfrumusețare. De fiecare dată când simt nevoia să se aranjeze, iubita lui Bogdan se lasă pe mâna lui Bassam, unul dintre hair styliștii preferați ai vedetelor.

Cum arată părul natural al Cristinei Pucean, fără extensii. Iubita lui Bogdan de la Ploiești este de nerecunoscut
TikTok

Bassam face magie din păr și nu este de mirare că Cristina apelează mereu cu încredere la el. Bassam face artă și acolo unde nu există prea multă podoabă capilară și nu este clientă care să nu plece uimită de rezultat.

Acesta se ocupă de mult timp și de Cristina Pucean și așa se face că peste tot pe unde merge, dansatoarea are un păr impecabil. Însă, fără ajutorul lui Bassam și al extensiilor, vedeta ar fi de nerecunoscut, căci părul ei este foarte scurt.

 

@bassamdabbas @CRISTINA PUCEAN #fy #fyy #bassam #3 ♬ sunet original – Vasia❤