Loredana Chivu și-a distrus părul. Vezi cum arată podoaba capilară a blondinei atunci când nu poartă extensii.

Podoaba capilară este un element foarte important, mai ales pentru femei. Părul lungă, strălucitor și mătăsos este un vis frumos, la care multe dintre doamne și domnișoare cu greu reușesc să ajungă. Dacă în fotografiile din social media Loredana Chivu se mândrește cu un păr lung, bogat, aproape perfect, în realitate lucrurile stau diferit. Cum a ajuns să arate părul blondinei?

Pentru un păr frumos este nevoie de multă muncă și disciplină, iar Loredana Chivu a picat testul la acest capitol. În mediul online, tânăra afișează o podoabă capilară de excepție, însă realitatea este alta. Din cauza folosirii excesive a plăcii de păr și a vopsirilor repetate, părul Loredanei Chivu s-a deteriorat vizibil, este scurt, ars și are un aspect nu tocmai plăcut.

Însă, blondina nu își face griji în această privință atâta timp cât extensiile de păr reușesc să ascundă realitatea. De ani buni, Loredana Chivu apelează la acest artificiu, care îi solicită și mai mult părul natural.

Loredana Chivu, de urgență la spital

În ultima perioadă, Loredana Chivu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. După episodul cu posteriorul ce i-a fost distrus din cauza unei intervenții estetice, blondina a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor, în urmă cu două luni.

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital, din cauza unor dureri insuportabile. Se pare că blondina are pietre la rinichi, iar situația este destul de gravă.

„Totul a început când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. În timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență. Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația.

Am stat cam 7 ore la urgență, medicii mi-au dat un tratament și mi-au spus că situația nu este tocmai roz. De obicei când te confrunți cu această problemă, piatra se elimină mai ușor, dar la mine este înțepenită și este mai greu să o elimin. Dacă, doamne ferește, nu o elimin cu tratamentul medicamentos, o să trebuiască să ajungem la operație”, a declarat Loredana Chivu, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.