Haziran este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului.

De-a lungul timpului, soția lui Luis Gabriel a făcut furori printre fani. Nu numai cu vocea ei, ci și cu frumusețea. S-a expus mereu cochetă și aranjată în fața celor care o iubesc, iar când a venit vorba despre îngrijirea părului, blondina a acordat mare atenție felului în care arată. Însă, ai văzut-o vreodată fără extensii?

Haziran, schimbare radicală de look!

Adesea, Haziran s-a afișat pe rețelele de socializare, în public sau în videoclipurile pieselor sale, cu extensii. Însă, de această dată, cântăreața s-a decis să facă o schimbare de look. Blondina și-a dat jos extensiile, s-a tuns și s-a gândit să-și facă o nouă coafură. Toate acestea la un salon de excepție, căci nu ne facem griji de situația financiară a artistei. Frumoasa soție a manelistului Luis Gabriel nu arată rău deloc, cu sau chiar și fără extensii. Trăsăturile sale sunt ca de „zeiță”, așa cum o numesc mulți fani. Pe când fanele ei se așteptau să arate groaznic fără păr lung, ei bine, Haziran s-a dovedit a fi la fel de frumoasă. Chiar și cu părul scurt, artista încă face furori. Ție cum îți place mai mult de ea?

@vagabondbyjordan #haziran #haziran_luisgabriel?? #vagabondbyjordan #fy #fyp #HavaianasLivreDeCliches ♬ BORN FOR THIS – Foxxi

Luis Gabriel și Haziran formează un cuplu de excepție

Haziran are o relație extrem de frumoasă cu Luis Gabriel. Cei doi au și un copil împreună pe care l-au așteptat cu sufletul la gură. Artiștii se iubesc la fel ca la început, iar de-a lungul timpului s-au dovedit a fi un cuplu extrem de bine închegat. Manelistul a vorbit de mai multe ori în public despre iubita ta și a menționat că este extrem de importantă pentru el, de aceea este „extrem de gelos”. Cât despre ea, știm că Luis este bărbatul visurilor ei și că și-a dorit familia pe care o are astăzi împreună cu cântărețul.