Nu de mult, Oana Roman s-a afișat în fața fanilor de pe Instagram cu totul naturală, fără pic de machiaj și fără niciun filtru adăugat. Aceasta a fost mereu sinceră cu privire la schimbările prin care a trecut de-a lungul timpului și nici de data asta lucrurile nu au stat diferit. Drept care le-a arătat urmăritorilor din mediul online cum este ea în mod natural și a spus adevărul cu privire la operațiile estetice.

Oana Roman a vorbit din nou deschis cu cei care o urmăresc

Despre orice subiect ar fi fost vorba, indiferent cât de intim și personal, aceasta nu s-a ferit niciodată să spună totul exact așa cum este. Astfel că și acum a procedat la fel, printr-un mesaj postat împreună cu o fotografie în care apare naturală, fără strop de machiaj și fără niciun filtru. Mai mult, aceasta recunoaște că, pe lângă faptul că nu și-a pus niciun produs cosmetic pe față, de multe ori chiar uită să aplice și o simplă cremă pe ten.

Cum arată Oana Roman fără machiaj sau filtre și ce are de spus despre operațiile estetice

Am 45 de ani. N-am fost în viața mea la doctorul estetician. N-am botox, n-am operații la față, n-am fire, nici măcar cremă nu-mi dau decât când îmi aduc aminte. Și arăt așa! Fără machiaj, fără filtre! Deci calm sau unfollow. Punct!

Cât despre operațiile estetice, nici nu poate fi vorba, după cum a scris în postarea sa. Iar despre filtre, aceasta chiar aducea critici cu ceva timp în urmă fetelor care foloseau tot felul de aplicații în exces sau își puneau filtru peste filtru în încercarea disperată de a arăta din ce în ce mai bine în mediul virtual.

Oana Roman spunea despre aceste doamne și domnișoare că au „obsesie bolnavă” pentru asemenea schimbări și că astfel trăiesc „într-o realitate paralelă”, fără a gândi ele însele de fapt.

Ați făcut multe dintre voi o obsesie bolnavă de-a dreptul cu editările și filtrele. Calmați-vă. Trăiți într-o realitate paralelă cu obsesii pe care vi le bagă alții în cap și nici nu vă dați seama că nu gândiți cu propria conștiință.

După cum reiese din mesajul propriu, Oana este mândră de cum arată la cei 45 de ani ai săi și spune că nu a fost niciodată la vreun medic estetician, neavând, deci, nicio intervenție la nivelul feței. Nici măcar botox sau fire, uitând chiar, uneori, de aplicarea unei simple creme.