Oana Radu nu se ferește să se afișeze în fața fanilor naturală. Cât de mari sunt diferențele între realitate și online?

Oana Radu este un exemplu de ambiție și determinare. Artista a trecut prin multe transformări în ultimii ani și pare că este din ce în ce mai aproape de a-și atinge scopul. Deși arată demențial, vedeta susține că mai are multe ore de petrecut în sala de forță.

Oana Radu poate spune că 2022 a fost un an pe sufletul ei. Artistei i-a mers foarte bine, iar concertele au venit pe bandă rulantă. Piesele sale au rupt topurile și nu este de mirare că fanii au vrut să cânte live cu ea, vers cu vers. Pentru asta, Oana a străbătut țara dintr-o parte în alta pentru a-și onora promisiunile.

În ultima vreme, artista și-a făcut un obicei din a le arăta fanilor ei rutina ei de pregătire înainte de a urca pe scenă. Deși este vedetă, Oana nu are deloc figuri, iar asta este vizibil cu ochiul liber. Artista are apariții impecabile, iar meritul îi revine în totalitate.

Cum arată Oana Radu fără pic de machiaj. Artista s-a filmat „au naturel”, fără niciun filtru
Instagram

Oana Radu arată mai bine ca niciodată

Blondina s-a filmat de multe ori în timp ce se machiază pentru concerte. Rezultatele sunt uimitoare și pare că face concurență multor makeup artiști renumiți. Așa cum era de așteptat, vedeta a avut parte și de un val de reacții negative la videoclipurile pe care le-a postat.

La început, atunci când cineva o jignea, Oana Radu se supăra și punea la suflet orice. Acum, vedeta s-a maturizat și a înțeles că nu o să reușească să fie niciodată pe placul tuturor. Tocmai de aceea, a decis ca, de acum încolo, să nu mai pună la suflet vorbele răutăcioase.

Totuși, se pare că există și momente în care nu se poate abține și răbufnește, așa cum s-a întâmplat și de data asta. Oana a simțit nevoia să îi dea replica unui fan care a acuzat-o că folosește prea mult fond de ten. Pentru a-i răspunde, artista s-a filmat în timp ce nu avea niciun pic de machiaj pe față și trebuie să recunoaștem că arată perfect.

 

@eusuntoanaradu Răspunde lui @adelinaioana542 ♬ sunet original – Eusuntoanaradu

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.