Oana Moșneagu s-a fotografiat fără niciun strop de machiaj.

Oana Moșneagu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Rolul său din serialul „Adela” a făcut-o mult mai cunoscută publicului, iar succesul său a crescut. Fiecare apariție a sa este impecabilă, iar aceasta are mereu grijă de felul în care se prezintă. 

Oana Moșneagu are o relație frumoasă cu Vlad Gherman și se bucură de iubirea lor. Cei doi sunt și colegi pe platourile de filmare ale serialului „Adela”, petrecând destul de mult timp împreună. Actrița are grijă ca aparițiile sale să fie mereu impecabile și are mereu grijă de ea.

La vârsta de 31 de ani, Oana Moșneagu s-a fotografiat nemachiată și a postat pe pagina sa de Instagram. Actrița și-a arătat cearcănele și părul cât mai natural, pentru a arăta realitatea de zi cu zi. Urmăritorii săi au reacționat la, iar aceasta a primit multe cuvinte de laudă.

„Ești superbă chiar și fără make-up. Pentru că o fată frumoasă ca tine nu are nevoie de make-ul.”, „Ești frumoasă cu și fără filtre!!!”, „Ești foarte frumoasă știu că nu îmi vei răspunde la comentariu aș fi foarte fericită.”, „Foarte frumoasă poză succese la filmări si odihnă plăcută.”, „Ești superbă oricum.”, au fost câteva dintre mesajele postate.

Sunt împreună de aproape un an de zile și par extrem de fericiți împreună. Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dezvăluit, în exclusivitate pentru ego.ro, care este secretul relației lor fericite. Cei doi actori din serialul Adela de pe Antena 1 adoră să petreacă timp de calitate împreună.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Cum își petrec timpul Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au oficializat relația în urmă cu câteva luni, iar fanii au fost în extaz. Cei doi au recunoscut cum își petrec timpul împreună. Poate că ați fi crezut că actorii fac activități speciale, dar nu este deloc așa, ci preferă să stea acasă și să mănânce cele mai gustoase preparate.

 „Așa ne relaxăm și ne face plăcere să facem lucruri împreună. Statul pe canapea, mâncatul de popcorn și uitatul la ceva face parte din rutina noastră de weekend. Cumva în timpul săptămânii încercăm să avem grijă cât putem de mult și cum am terminam vineri filmările, cum am ieșit pe poarta platoului de filmare, s-a terminat. O dăm cu nachos, pizza, burgeri, sucuri, înghețată, dulciuri.”, a spus Oana Moșneagu pentru Ego.ro.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.