Probabil vă sună cunoscut scenariul în care un copil primește cadou de ziua lui de naștere un telefon scump sau haine cu care să se mândrească în fața celorlalți colegi de școală. Dacă astfel de situații sunt prezente la ordinea zilei, unii copii se bucură și atunci când primesc lucruri extrem de simple. Așa este și cazul Adelinei, o fetiță care se mulțumește cu puțin. 

Micuța face tot posibilul să își ajute mama

Pe TikTok, un internaut a distribuit povestea Adelinei, o fetiță care s-a născut în sărăcie. Pentru a-și ajuta mama, micuța se duce să strângă lemne. Femeia încearcă să îi asigure tot ce are nevoie fiica sa, dar și celălalt copil.

Un reporter a găsit-o pe Adelina, în timp ce se ocupa de treburile casei. Micuța a spus că poartă adidașii fratelui său și că mama sa nu își permite să îi cumpere o pereche nouă.

Întrebată care este mâncarea sa preferată, fetița a mărturisit că mama i-a pregătit cartofi prăjiți. Tot micuța a mai spus că femeia face eforturi destul de mari ca să le asigura hrana.

@bun_la_toate♬ sunet original – Fan Page

Reporter: Adelina, de ce aduci tu lemne, acasă, cu spatele? 

Adelina: Să facă mama mâncare. 

Reporter: Astăzi ce ai mâncat? 

Adelina: Astăzi? Borș

Reporter: Și ieri ce ai mâncat?

Adelina: Cartofi prăjiți. 

Deși are o vârstă fragedă, micuța își dorește că mama sa să aibă ce pune pe masă și să nu mai existe zile în care să mănânce doar cartofi prăjiți și supă. La fel de mult își dorea și o pereche de adidași noi, căci pe cei vechi i-au luat alți copii.

Una dintre dorințe i-a fost îndeplinită, atunci când reporterul i-a făcut cadou o pereche de adidași roz, așa cum dorea. Pentru ea, era cea mai frumoasă încălțăminte și deja zâmbetul începuse să i se vadă pe chip.