Carmen de la Sălciua este în viziunea fanilor săi din mediul online o femeie matură din toate punctele de vedere. Vedeta a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții, dar nu s-a lăsat doborâtă atât de ușor de ele și le-a luat ca pe niște lecții. Cântăreața pare genul de persoană care nu se lasă afectată de trecut, ci privește încrezătoare în viitor.

Carmen de la Sălciua, definiția femeii mature

Unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut vedeta a fost divorțul de fostul său soț Culiță Sterp. Chiar dacă și-a păstrat mereu zâmbetul pe buze, ea a recunoscut la un moment dat că separarea de persoana pe care a iubit-o a durut-o extrem de tare, dar nu s-a dat bătută nici atunci. Deși este o mână de om, Carmen de la Sălciua a demonstrat în repetate rânduri că este o femeie puternică din toate punctele de vedere, care a rămas cu picioarele pe pământ în orice circumstanțe.

Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, frumoasa vedetă a fost rugată de un fan să îi definească femeia matură și pare că s-a descris chiar pe ea. Ceea ce înseamnă că se consideră o femeie matură, pentru că apreciază momentele în care este pe cont propriu, pentru că știe că uneori cel pe care îl iubești nu te poate iubi la fel cum o faci tu. De asemenea, este de părere că o femeie matură știe că este suficient de bună și frumoasă pentru orice bărbat.

Cum arată o femeie matură după părerea lui Carmen de la Sălciua! Se consideră vedeta ca fiind și ea una / FOTO

„1. Femeia matură apreciază momentele în care este pe cont propriu și le utilizează ca timp prețios în care poate realiza mari progrese personale. 2. Femeia matură știe că uneori cel pe care îl iubește nu o poate iubi la fel și își vede de viața ei fără amărăciune”, este o parte din explicația vedetei.