Nicoleta Luciu, după ce a luat proporții masive, a început iar să facă diete drastice, pentru a reveni la o formă de invidiat.

Datorită faptului că, a renunțat la televiziune și a ales viața de casnică, a început să se îngrașe iar corpul său s-a transformat rapid în mod radical. Nici ea nu se mai recunoștea, când se uita în oglindă și vedea că are gușă și fălcuțe.

De când a devenit mamă a 4 copii și nu mai face parte din lumea mondenă, a rămas casnică la Miercurea Ciuc. Ea recunoaște cu nostalgie, că ii lipsesc vremurile de glorie și întâlnirile cu vedetele de televiziune, însă viața ei este acum total diferită.

Nicoleta a obținut titlul de miss Romania și a fost vedeta care a avut cei mai mari sâni naturali. A jucat în filme și a avut emisiuni televizate, devenind foarte cunoscuta încă din tinerețe.

La vârsta de 39 de ani încearcă sa aibă grijă de corpul ei iar de curând și-a făcut operație estetică la față, pentru a-i readuce un aspect mult mai întinerit.

Nicoleta Luciu este o femeie superbă, care a atras privirile fanilor și știe cum sa își pună în evidență frumusețea. Chiar dacă kilogramele o mai iau razna câteodată, cu sport și dieta, corpul poate reveni ușor la o formă de invidiat.