Acum, manelista arată de nerecunoscut, iar fanii au fost luați prin surprindere

Nicoleta Guță, fiica celebrului manelist, a ajuns de nerecunoscut. Vedeta s-a transformat complet în ultima perioadă. Blondina a topit mai multe kilograme, a apelat și la medicul estetician, iar acum a intrat în categoria divelor ale showbiz-ului românesc. Cântăreața și-a șocat fanii cu aparițiile sale din ultima vreme. Nicoleta are acum o siluetă de invidiat și arată impecabil. 

Fiica lui Nicolae Guță, mai atrăgătoare ca oricând

De când pandemia a oprit nunțile și petrecerile, vedeta a început să își petreacă mai mult timp alături de familia sa. Statul acasă i-a adus cântăreței alte câteva kilograme în minus. La mijloc sunt câțiva ani de când a decis să facă o schimbare fizică. A apelat la medici și a făcut mai multe intervenții estetice. Nu doar că a slăbit, dar și-a pus și acid hialuronic în buze.

Inițial, fanii au spus că fiica lui Nicolae Guță suferă de vreo boală gravă de a slăbit atât de mult, însă Nicoleta a infirmat zvonurile, replicând că se simte mai bine ca niciodată, e slabă, frumoasă și sănătoasă. De altfel, la un moment dat, Nicoleta Guță a mărturisit că  nu doar dieta a ajutat-o să scape de multele kilograme în plus, ci a făcut o operație de micșorare a stomacului. Astfel, a ajuns de la 100 kg la doar 55 kg.

@nicoletaguta26 #5pasidebine ♬ sunet original – Nicoleta Guta cont adevărat !

Cântăreața a trăit un coșmar în copilărie

La numai 12 ani, Nicoleta Guță s-a căsătorit cu Andrei, un bărbat cu opt ani mai mare decât ea. Ceea ce spera să fie o poveste de dragoste frumoasă s-a transformat într-un adevărat coșmar. Gelozia bărbatului l-a făcut pe acesta să devină violent, iar Nicoleta Guță s-a trezit într-o poveste în care ea era principala victimă.

Cu regret în suflet își aduce aminte Nicoleta Guță de noaptea nunții sale cu Andrei. Artista a mâncat bătaie din cauza geloziei bărbatului. Mai mult, fiica lui Nicolae Guță a mai povestit, acum ceva timp, că fostul soț a și înjurat-o și, din cauza coșmarului trăit, nici nu se poate uita la imaginile de la nunta sa.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii