Așa arată locul în care regretata artistă își doarme acum somnul de veci

Stela Popescu s-a stins în 2017 în urma unui accident vascular cerebral. Marea actriță a teatrului românesc a murit singură în propria casă, fiind găsită la câteva ore după momentul decesului. Stela Popescu a lăsat în urmă o bogăție inestimabilă dacă vorbim despre activitatea ei de pe scenă. De altfel, regretata doamnă a teatrului românesc a lăsat în urmă și o avere substanțială. Acum, la 7 ani de la trecerea în neființă, mormântul Stelei Popescu este vizitat de cei care au îndrăgit-o.

Mormântul Stelei Popescu, vizitat de fiica adoptivă, însă nu și de foștii colegii de breaslă

Social media

Stela Popescu a adus zâmbetele pe fețele românilor decenii întregi. Marea actriță și-a jucat exemplar toate rolurile până când soarta a decis că trebuie să plece din această lume. Regretata artistă a fost îngropată în cimitirul de la Cernica, având parte de onoruri militare. La un moment dat fiica ei adoptivă a fost acuzată că ar lăsa de izbeliște mormântul Stelei Popescu precum și averea acesteia.

S-a dovedit ulterior contrariul. Mormântul Stelei Popescu este mereu plin de flori, lumânări și coronițe. De altfel, de lângă cruce nu lipsesc fotografiile cu chipul acesteia. La mormântul regretatei artiste a fost adus și un glob, semn că cei care au îndrăgit-o s-au gândit la aceasta inclusiv în preajma sărbătorilor.

Casa Stelei Popescu de pe litoral a fost renovată

Stela Popescu a strâns de-a lungul anilor o avere substanțială. Marea actriță a avut în proprietate o vilă în Capitală, precum și una pe litoral. Se pare că a existat și o casă la munte a actriței. La un moment dat, vila din stațiunea 2 Mai ajunsese în paragină. Stela Popescu a adorat acel loc în care își petrecea verile.

Casa ajunsese să se degradeze vizibil în ultimii ani. Buruienile au umplut curtea, gardul era ruginit, iar tencuiala de pe fațadă se desprinsese. Fiica adoptivă a Stelei Popescu, Doina Maximilian a luat măsuri în acest sens. Casa a fost renovată în vara anului trecut.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.