Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au întâlnit pentru prima oară acum 17 ani, fiind dragoste la „prima vedere și jumătate”. Acum, de când cochetează cu scrisul, afaceristul lucrează la următorul volum, care a cuprinde și povestea de dragoste dintre el și Monica.

După ce și-a lansat, anul trecut, cartea autobiografică „Istoriile unui vehement. Ipocrația”, fostul milionar a mai pregătit o surpriză. Următorul volum se cheamă „Apofenia” și va conține inclusiv detalii despre relația cu Monica Gabor.

Irinel Columbeanu a dezvăluit un pasaj din noua carte

Fostul milionar a povestit pentru impact.ro, cum s-a întâlnit cu Monica prima oară. Aceasta era doar o adolescentă, însă între cei doi s-a creat o legătură instantă.

Irinel a fost marcat de frumusețea tinerei. Își amintește chiar și acum toate detaliile primei sale întâlniri cu aceasta.

Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă, povestește Irinel Columbeanu, potrivit impact.ro.

Cum arăta Monica Gabor atunci când a cunoscut-o Irinel Columbeanu. „Era nemachiată și..”
Social Media

Cum a început relația celor doi

Irinel Columbeanu nu a „descoperit-o” pe adolescenta care lucra ca model în Bacau, așa cum mulți cred. Aceștia s-au cunoscut în București, la biroul afaceristului.

Cel care le-a făcut prezentările a fost Matei Miko, patronul unei agenții de modele. Acesta a rămas o persoană așa importantă în viața fostului cuplu, încât le-a devenit chiar naș mai târziu.

Si despre Monica s-a spus ca am cumparat-o. Eu nu am luat-o pe Monica de la Bacau, m-am intalnit cu ea la mine la birou. Am dat mana si m-am recomandat. A fost dragoste la prima vedere si jumatate. Asta cu luatul de nevasta a venit mai tarziu, dupa ce au trecut fiorii dragostei. Acum nu o mai iubesc”, a declarat acum ceva timp, Irinel la Antena Stars.