Monica Anghel este una dintre marile artiste din showbiz-ul românesc. Este actriță, prezentatoare de radio și cântăreață. A devenit cunoscută datorită participării sale pe o perioadă destul de îndelungată, ca și actriță în echipa „Divertis”

Artista a făcut noi schimbări în viața sa. Monica a reușit să slăbească treizeci de kilograme cu o dietă destul de strictă. Acum se bucură de o formă fizică și un look complet schimbat, după întreaga transformare. Atunci când participa la „Cerbul de Aur”, Monica Anghel era mereu elegantă, însă cu multe kilograme în plus. La un moment dat, vedeta a pus piciorul în prag și a făcut schimbări radicale în viața ei.

A „topit” kilogramele, s-a făcut blondă și s-a tuns scurt și arată mai bine decât la 20 de ani!

Cum a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme

Cu ajutorul unei diete stricte, o alimentație sănătoasă și un stil de viață activ, a reușit să slăbească. Vedeta a simțit nevoia să iasă în spațiul public și să vorbească despre noua schimbare din viața ei. Ea nu a fost de acord cu ideea de o posibilă operație de micșorare a stomacului, sau cu ajutorul pastilelor și produselor pentru slăbit.

„Am slăbit foarte sănătos, frumos şi asta datorită prietenei mele Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care îl are ţara asta. Al ei, dar şi datorită kinetoterapeutului, al psihologului, pentru că este foarte important să stăm bine cu echilibrul când ne apucăm să ne schimbăm viaţa, cât şi a unui nutriţionist”,  a spus cântăreața, conform click.ro   

Cum arăta Monica Anghel, atunci când participa la „Cerbul de Aur”. Era brunetă și avea multe kilograme în plus
Social media

„Vreau să scriu o carte…”

Monica Anghel a reușit să slăbească doar cu ajutorul dietei și fără pastile sau alte produse pentru slăbit. Artista va scrie o carte despre cum a slăbit. În urma transformării vedetei, multe site-uri se folosesc de noua imagine a Monicăi, ca să poată promova și vinde produsele lor de slăbit.

„Vreau să scriu o carte împreună cu o prietenă, despre procesul meu de slăbire, în care să explic toate etapele. Sunt multe site-uri care se folosesc de imaginea mea ca să își vândă produsele de slăbit și cu care nu am nici o legătură. Sunt oameni care îmi scriu și mă întreabă de ele”, a declarat Monica Anghel pentru libertatea.ro