Reclamă
Reclamă

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, și-a făcut o nouă intervenție estetică. Ultima dintre ei este o rinoplastie, iar schimbarea este colosală. Mândră nevoie mare de rezultat, tânăra a publicat pe Tik Tok un videoclip în care le arată fanilor uimitoarea transformare. 

Deși Marinela Mavrodin s-a temut foarte tare de operația de rinoplastie, pe care a tot amânat-o, atunci când medicul estetician a programat-o, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” nu a mai avut cum să dea înapoi.

Marinela Mavrodin este complet transformată, după operația de rinoplastie 

Așadar, Marinela Mavrodin a intrat în operația de rinoplastie care s-a terminat abia după patru ore. Tânăra a povestit, într-un interviu recent, că momentele de după intervenția chirugicală au fost un adevărat coșmar.

„Când m-am trezit din anestezie, aveam nasul foarte înghețat. Nu simțeam nimic. Îmi era foarte frig. Am plâns când m-am văzut. M-am speriat. Firele, le-am ținut 7 zile. Nu am mai suportat. La început, mă trezeam fără aer când dormeam. Prima seară nu am putut să dorm, de frică. Am respirat și pe nas și pe gură, dar de frică.

Reclamă

La început, când m-am uitat, am zis că sunt ok, dar după 5 ore mă invineteam din ce în ce mai tare. M-am învinețit groaznic. Timp de 7 zile am stat așa, însă nu mai eram așa umflată. Umflătură se dusese pe obraz”a declarat Marinela pentru canalul online wownews.

@marinela_mavrodin22 Răspunde lui @marietaraducan ♬ son original – LefabTrack ?

Marinela Mavrodin o femeie împlinită pe toate planurile

Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” se poate declara fericită din toate punctele de vedere. Deși a suferit după pierderea ispitei Cristi, aceasta s-a pus repede pe picioare. A mai încercat să apară la televizor, participând la o emisiune matrimonială, de unde a plecat chiar cu un soț.

Marinela Mavrodin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Uruc. Cei doi și-au unit sufletele oficial pe 5 aprilie anul trecut. Au primit urări și felicitări de la toată lumea care i-a susținut încă din emisiune.

Reclamă
Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro