Cum arăta Margherita de la Clejani acum 11 ani? Vedeta s-a transformat

Cum arăta Margherita de la Clejani când nu era atât de cunoscută; când nu dădea prea mare importanță aspectului fizic? Eeei bine, cu siguranță nu prea bine. Acum este o adevărată bombă sexy, dar în trecut era departe de asta. Margherita de acum câțtiva ani de zile nu seamănă deloc cu cea de astăzi. Vedeta s-a transformat complet, din cauza deferitelor operații estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

Cum arăta Margherita de la Clejani acum 11 ani?

Margherita de la Clejani a fost recent protagonista unui scandal uriaș, după ce a provocat un accident. În urma testării de către polițiști, s-a dovedit că ea consumase și substanțe interzise. Atitutinea ei a fost cea care a lăsat de dorit atunci când  a coborât din autoturism. Tocmai din acest motiv, polițiștii au dus-o pe Margherita de la Clejani la IML pentru analize. Se pare că odată ajunsă acolo, vedeta avea în corp heroină.

Acum 11 ani, Margherita de la Clejani arăta și se comporta diferit. Susținea că un om trebuie să muncească, pentru a reuși în viață. Fiind la început de drum vedea lucrurile altfel și gândea diferit. Acum, vedeta riscă un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Se pare că se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque. Într-un moment de neatenție, vedeta a lovit un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă a străzii. În trecut, invitată fiind la emisiunea ”Talente fără număr”, făcea o serie de declarații de care nici ea nu a ținut cont. Se pare că  modul în care conduce un şofer drogat este asemănător cu cel al unui şofer care a consumat alcool.

Bogdan Gheorghe, medic la Agenția Națională Antidrog, avertizeză că „s-a identificat faptul că mai mult de 90% dintre respondenți au confirmat că au consumat alcool și au condus mașina și 12% au consumat droguri și s-au urcat la volan!”, potrivit actualitate/politistii-prind-din-ce-in-ce-mai-multi-soferi-drogati-la-volan-studiu-ingrijorator-al-agentiei-nationale-antidrog-1152703">digi24.ro.

”trebuie să muncească mult, așa cum muncesc și eu, că sunt la început și sper ca într-o bună zi să ajung ca mama mea”, spunea vedeta acum câțiva ani. 

Elly

Elly va fi mămică? Soția lui Christian de la MPFM a făcut anunțul!

Japonia/ Sursa: secretnyc.co

Japonia plănuiește să plătească jumătate din cheltuielile de călătorie