Dana Budeanu a reușit să facă foarte multe lucruri până la această vârstă și a muncit enorm pentru a ajunge unde este acum. Acum ceva timp și-a lansat chiar și propria sa aplicație, care a avut un succes imens încă din prima zi, când a reușit să se situeze pe primele locuri în descărcările românilor, deși nu este chiar atât de ieftină și nu oricine să dea suma respectivă de bani, pentru a beneficia de aplicația sa. Cu toate acestea, ea a fost surprinsă să vadă cât de multe persoane îi apreciază munca și așteptau aplicația cu sufletul la gură.

Dana Budeanu a uimit pe toată lumea

Cei care și-au descărcat aplicația au parte de multe surprize din partea Danei Budeanu, care a postat recent câteva imagini unice. Într-una dintre ele erau gemenele sale, pe care ea nu le-a expus pe rețelele sociale prea mult și care nu știu cât de mare este succesul mamei lor pe internet. Vrea ca micuțele sale să se bucure de copilărie atât cât mai pot și face tot ceea ce îi stă în putință în acest sens.

Mai mult de atât, creatoarea de modă a postat și două fotografii cu femeia care i-a dar viață și pentru care are un respect imens. Și-a dorit mereu să ajungă precum ea, pentru că mama ei a învățat-o tot ceea ce știe și i-a oferit o educație aleasă. Dana Budeanu nu s-a putut abține să nu scrie și câteva rânduri despre femeie și nici să le arate celor care o urmăresc cum arăta femeia la vârsta de doar cinci ani.

Cum arată mama Danei Budeanu! Vedeta a postat imagini rare cu femeia care i-a dat viață / FOTO

„Mama mea cand avea doar 5 ani… si azi imi doresc doar sa reusesc sa fiu ca ea in fiecare zi…mama mea este un inger pe pamant…🖤 tot ceea ce mi a povestit si tot ceea ce m a invatat, puteti citi de astazi exclusiv pe Verdict App Dana Budeanu”,a scris Dana Budeanu pe Instagram.
Cum arată mama Danei Budeanu! Vedeta a postat imagini rare cu femeia care i-a dat viață / FOTO