Andreea Bălan și mama sa au o relație specială și se înțeleg foarte bine.

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din țară. Ea o are alături pe mama sa în ceea ce privește creșterea și educarea fiicelor sale, Ella și Clara. Mereu vorbește despre cea care i-a dat viață, dar cum arată aceasta. 

Andreea Bălan este o artistă desăvârșită, având o carieră de succes încă din adolescență. Este și mămica a două fetițe frumoase, iar mama sa o sprijină indiferent de situație. Vedeta a recunoscut în nenumărate rânduri că își apreciază li iubește mama extrem de mult, mai ales că a ales să se mute alături de ea.

Când este plecată la concerte, fiicele sale rămân cu bunica pe care o îndrăgesc foarte mult. Doamna Valeria Bălan se bucură de o fiică talentată și de nepoțelele sale frumoase. Aceasta le însoțește în toate vacanțele lor și au o mulțime de amintiri împreună. Mama vedetei este tot blondă și și-a păstrat naturalețea, văzându-se anii care au trecut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ella & Clara (@ellamaya.official)

 

Ce profesie are mama Andreei Bălan

Andreea Bălan îi este recunoscătoare mamei sale pentru tot ajutorul pe care îl oferă cu Ella și Clara. Aceasta era inginer de profesie și s-a pensionat mai devreme deoarece și-a dorit să o ajute pe fiica sa. S-a mutat alături de ea și merg împreună în vacanțe cu alături de fetițe.

„Îi sunt extrem de recunoscătoare mamei mele care întotdeauna a fost lângă mine la bine și mai ales la rău, m-a iubit și mă iubește necondiționat și întotdeauna m-a susținut indiferent dacă deciziile mele au fost bune sau greșite. Acum ea mă ajută și își dedică viața Ellei și Claritei și întotdeauna mama mea va fi pentru mine un exemplu de bunătate și răbdare! Mulțumesc MAMI!”a scris Andreea Bălan în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.