Vedeta are o legătură specială cu mama ei, chiar dacă au stat multă vreme separate.

Anastasia Soare este un nume cu rezonanță în Statele Unite ale Americii. Românca a reușit performanța istorică de a deveni o celebritate, pornind de la a fi o simplă cosmeticiană. Persoana căreia Anastasia  îi datorează totul în prezent este mama ei, de la care a moștenit ambiția.

Secretul succesului l-a învățat de la mama ei

Anastasia Soare are o poveste de viață demnă de a fi cuprinsă într-un roman. Românca a reușit să devină cunoscută în America deși nu ar fi sperat niciodată la un astfel de statut. Atunci când se gândește însă la succes, gândul îi zboară inevitabil la femeia care i-a dat viață. Anastasia Soare are un respect deosebit pentru mama ei, care a rămas pentru ea un model în viață. Prin puterea propriului exemplu, aceasta i-a arătat calea spre a deveni un om integru, de succes, independent financiar. Deținătoarea unuia dintre cele mai renumite branduri de cosmetice din lume a făcut o postare pe Instagram despre ființa ei dragă. Anastasia a publicat o imagine în care apare mama ei, alături de care a scris și un mesaj emoționant.

Mama mea arată adorabil, o reală inspirație pentru mine: puternică, independentă financiar, o ființă care m-a făcut să cred că dacă sunt deșteaptă voi reuși să fac ceea ce îmi doresc-dacă muncesc mult.”, a scris vedeta pe Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Ce meserie a avut mama Anastasiei Soare?

Femeia care i-a dat viață uneia dintre cele mai celebre românce a fost croitoreasă. În trecut, Anastasia dezvăluia plină de mândrie că mama ei muncea enorm de mult din dorința de a-i oferi fiicei o viață fără griji. Deși a traversat și momente dificile, aceasta a reușit să o crească pe vedetă în spiritul corectitudinii și al performanței, indiferent de domeniul de activitate ales. Astfel că, Anastasia culege astăzi roadele a ceea ce i-a transmis mama ei prin puterea exemplului.

Cu o mentalitate de luptătoare, vedeta și-a crescut fiica în același asentiment.Norvina Soare a reușit la rândul ei să devină cunoscută prin prisma talentului pe care îl are la capitolul make-up. Aceasta este o youtuberiță cunoscută la nivel internațional. Norvina este implicată și în afacerea mamei ei.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.