Adela Popescu se numără printre persoanele publice discrete și sunt rare momentele când prezentatoarea Tv vorbește sau postează imagini cu familia sa. Internauții sunt obișnuiți mai degrabă cu postările legate de cei trei copii, care i-au schimbat radical viața. De această dată, Adela Popescu a împărtășit cu fanii câteva imagine cu cea care i-a dat viață. Fanii nu au trecut cu vederea faptul că prezentatoarea Tv seamănă mult cu mama sa. 

Adela Popescu se mândrește cu mama sa

Doina Popescu este tare fericită de când este bunică, drept dovadă se implică mult în creșterea celor trei copii. Femeia este tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar prezentatoarea Tv se poate baza pe cea care i-a dat viață oricând. Doina adoră să petreacă timpul cu nepoții, iar de la botezul celui de-al treilea fiu al cuplului nu a putut lipsi.

Fără îndoială, relația mamă-fiica este una specială, iar cele două nu ezită să își exprime iubirea în mediul online. În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a postat un mesaj emoționant pe Instagram în care îi mulțumește mamei sale pentru sacrificiile făcute de-a lungul timpului.

Cum arată mama Adelei Popescu, Doina, la 67 de ani. Cât de bine se înțeleg cele două
Social media

„M-ai crescut cu dragoste, respect, atenţie şi imensă răbdare. Copiii mei sunt învăluiţi de iubirea ta şi tot ce îmi doresc este să pot fi…ca ţine. Îţi mulţumesc pentru tot. Te iubim”, este unul dintre mesajele postate de Adela Popescu în mediul online.

Nici mama acesteia nu s-a lăsat mai prejos și i-a lăsat un comentariu, prin care își exprimă dragostea și aprecierea pentru unica fiică. Doina este mama a doi băieți, pe nume Bogdan și Călin.

„Adela, știi ceva? Te iubesc așa de mult încât nu pot exprima în cuvinte. Sper ca simți asta. Nu degeaba la nașterea ta rugam asistentele ridicând capul să văd minunea care venea in viața mea”, i-a scris Doina Popescu fiicei sale pe Instagram în urmă cu ceva timp.