A trecut mult timp de când Lorena Buhnici a intrat în vizorul publicului și nu tocmai într-un mod benefic imaginii sale.

Deși lumea nu a uitat scandalul în urma căruia o țară întreagă s-a revoltat pe familia Buhnici, Lorena a ales să meargă mai departe și să fie pozitivă pentru comunitatea ei de fani.

Cei care o urmăresc pe Lorena Buhnici știu că aceasta este o fire extrem de cameleonică căreia nu îi este teamă să își arate toate ipostazele prin care trece într-o singură zi. Soția jurnalistului George Buhnici s-a prezentat fanilor în ipostaza de femeie gospodină, de femeie care face treburile casei, dar și de vedetă, iar un lucru este cert. Toate i se potrivesc de minune.

Recent, Lorena a ales să renunțe la orice filtru din social media și s-a postat fără niciun fel de machiaj. Vedeta vrea să încurajeze astfel de mișcări, mai ales într-o lume în care multe tinere aleargă după perfecțiune și se ascund în spatele filtrelor din social media. Cei care au văzut imaginea postată de Lorena au avut numai cuvinte de laudă și pe bună dreptate.

Cum arată Lorena Buhnici fără niciun strop de machiaj. Multe puștoaice ar fi geloase pe ea

Lorena le face concurență tinerelor

Lorena Buhnici arată impecabil și fără machiaj, iar asta poate fi o încurajare pentru femeile care cred că doar machiajul le face să fie frumoase. Soția lui George Buhnici are mai mulți ași în mânecă datorită cărora arată impecabil, iar unul dintre ei este sportul. Aceasta face exerciții constant, iar pe unele dintre ele le arată și fanilor care vor să facă mișcare sau au nevoie de motivare.

În plus, în cazul ei, disciplina sportivă face echipă bună cu cea alimentară. Lorena Buhnici stă cât mai departe de toate tentațiile și bombele calorice, iar asta se vede cel mai bine pe trupul ei. În ciuda faptului că nu mai are 20 de ani, corpul ei arată și se simte mai bine ca niciodată.