Loredana Groza este una dintre cele mai iubite cântărețe și actrițe din România. Frumoasa artistă a împlinit anul acesta 51 de ani, dar pare mai tânără ca niciodată. Fără doar și poate fanii au sesizat imediat schimbările pe care și le-a făcut vedeta, mai ales cele de la față.

Acum mai bine de un deceniu, Loredana Groza juca în telenovela „Inimă de țigan” și apărea pe mii de televizoare în fiecare seară. Fanii i-au îndrăgit imediat personajul, pe țiganca Rodia, astfel că nu au uitat prea repede acea imagine a actriței.

Cum arăta Loredana Groza în „Inimă de țigan”?

Părul negru mult mai lung, batic cu trandafiri, salbe de aur, rochia până în pământ și memorabilul ei zâmbet șiret. Așa a rămas Lori în amintirea noastră.  Acum actrița este deseori criticată de fanii ei care o cunosc de zeci de ani pentru că a renunțat la frumusețea ei naturală.

Din nefericire, deși vedeta nu și-a dorit să i se vadă trecerea timpului pe chip pentru a rămâne veșnic focoasă pentru urmăritorii ei, aceasta a dat-o în bară. Așa arăta Loredana pe când făcea furori în cea mai iubită telenovelă.

Cum arăta Loredana Groza, atunci când juca în „Inimă de țigan”. Transformarea prin care a trecut e uluitoare. FOTO
Arhivă personală

Loredana Groza vs Țiganca Rodia

Publicul nu i-a apreciate operațiile estetice pe care neagă să le fi făcut și o preferau pe „țiganca” Loredana. Este adevărat că actrița avea mai multe riduri faciale în trecut. Însă…aceasta era mai expresivă, iar fanii o admirau pentru farmecul ei natural.

În prezent, Jurata de la emisiunea „X Factor” este criticată aspru pentru alegerile făcute. Fanii încă o iubesc pentru persoana care este pe interior, însă nu evită să mai lase câte o glumă răutăcioasă despre modificările vizibile.

„Ce bătrână era Loredana Groza în tinerețe”, fiind doar un exemplu de ironie pe care i-a oferit-o un internaut.

Cum arăta Loredana Groza, atunci când juca în „Inimă de țigan”. Transformarea prin care a trecut e uluitoare. FOTO
Colaj arhivă personală și Instagram